IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Muistoa minulta pyysit...Tiistai 13.03.2007 02:02

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Uteliaisuus voittaa ;)Tiistai 13.02.2007 02:11

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.

Se kuoli.Keskiviikko 13.12.2006 01:45

Jep, mun Jetta tosiaan on nyt poissa.. nyyh. En tiedä miten jatkaa elämääni ilman sitä.. ilman niitä homeisia penkkejä, ilman jatkuvasti palavia pakkivaloja, ilman vauhtikilpparia ja -hirveä.. Kuinka osaankaan olla lisäämättä öljyä joka toinen päivä, lyömästä ovia kiinni täysiä vähintään 5 kertaa ennenkuin ovi oikeasti menee kiinni.

Kyynel.Keskuslukitusta tulee _oikeasti_ ikävä.

Tunnustakaa, prkl. :DKeskiviikko 13.12.2006 01:38

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta...

Mikä kodinkone olet?Lauantai 02.12.2006 20:20

Silitysrauta

Olet sisäinen tulisielu, vaikka ulospäin näytätkin herkästi viileältä. Jos joku sattuu tulemaan luoksesi väärään aikaan, saattaa heiltä palaa näpit. Et välttämättä kaipaa suuria joukkoja ympärillesi ja viihdyt itseksesi varsin hyvin, mutta jos menet juhliin, menet sinne tyylillä.
Olet tarkka työssäsi ja yleensä jälki on erittäin siistiä. Paneudut työhösi antaumuksella.

http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.php
- Vanhemmat »