IRC-Galleria

rapuja..ja joillakin myös krapulaSunnuntai 26.08.2007 14:24

Kylläpä taas on vierähtäny aikaa kun on viimeks tullu kirjoteltua.. No eipä sillä, eihän tässä nyt juuri kummepia ole kyllä tapahtunutkaan.Tasapaksua arkea suunnilleen.
Nyt alkaa kuitenkin kesä olla virallisesti ohi, eilen oli rapujuhlat ja tiistaina on taas edessä paluu koulunpenkille ja kiireisempään päivärytmiin. Kauhistuttaa jo valmiiksi se junalla kulkeminen ( Minä kun tunnetusti niin rakastan VR:n toimivaa junajärjestelmää)..mutta eipä siinä, oikeestaan jo odotan koulunalkua, on se kuitenkin ihan mukavaa.
Eilen oltiin rapujuhlimassa tuolla kavereilla perinteisissä rapupippaloissa. Tänä vuonna teemana oli karibia, ja sen mukaan tietysti musiikki ja kattaus + pukeutuminen, oli metkaa viettää loppukesän pimeää ja hieman jo kylmääkin iltaa shortseissa, topeissa, hameissa ja flip-fläp-sandaaleissa. Tuli ihan kesä fiilis :) Ja kaiken kruunasi pihalla ollut lasten uima-allas, jossa rohkeimmat viina huuruissaan uskalsivat käydä pulikoimassa...
Porukkaa oli reilu tusina, ja viiksiniekkoja seitsemisenkymmentä. Tarjoilu oli taas kerran loistava kaikkine alku-, pää-, väli- ja jälkiruokineen.. Niin ja banaani- bataatti keitto on muuten aivan loistavaa!! Nyt osasi jo syödä onneksi suht kohtuudella, ettei saanut ajettua itseään yliähky-tilaan joka, muutamia varoittavia esimerkkejä nähneenä, ei ole kovin mukavaa.
Sauna lämpeni pariinkin kertaan ja oli taas ihana nähdä sellaisia kavereita, keitä ei juurikaan näe vuoden aikana muuten kuin näissä yhteisissä hippaloissa.
Itsellä meni vähän kehnosti loppuilta päänsäryn kanssa kärvistellessä, mutta muuten oli kyllä ihan mukavaa. Eipä tullut juotuakaan oikeastaan kuin ruokaviinit, joten tänään on sellainen melko mukavan fressi olo ilman suurempia tuskia.
Mutta.
Taidan tästä palailla koulukirjojen ym.tavaroiden etsinnän pariin..jostain pitäisi löytää kaikki tavarat..jossain ne on oltava, kun vaan tietäs missä...

Jeps.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.