IRC-Galleria

Divinesia

Divinesia

but he`s always everywhere
Ensimmäiset korstot matkasivat paikanpäälle yhenaikaan perjantaita. Kuuttinen ja allekirjoittanut laittoivat läppärin toimintaan ja valmistivat pleissin pippalointia varten. Viimein, muutamaa tuntia myöhemmin seurueeseen liittyi Joni (serkku) ja Jarkko, molemmat vanhoja lapsuudentovereita. Kaljanottaminen alkoi todenteolla vanhoja, viattomia aikoja muistellen ja nykyiselle kuosille nauraen.

Jossain kuudenseutuvilla (muistaakseni, alko vähän jo muisti hajoilemaan) paikalle saapui Haapaveden tehonyrkki, Teemu, Hanski ja Sussu. Nauru ja läppien pervessioituminen oli tosiasia myös Miikan, Minnan ja Marin saapuessa paikan päälle. Viimein myös pyhäjärven kauhu, Jarmo ilmestyi paikalle ottamaan mökkiä haltuun aina sunnuntaihin asti. Pohja oli valettu, sauna oli sytytetty, niemelän kesän loppumista oli alettu todenteolla juhlistamaan.

Niemelässä on kyllä jotain taianomaista. Sellainen rento fiilis ympäröi ihmisiä (sama se oliko yksi poissa sammuneena vai ulalla) ja aina aamuisin riittää nauravia kasvoja. Se on mystistä.

Lauantaina pelikunto kyllä hieman tippui muutamaksi tunniksi mutta nopiasti sitä hypättiin taas kirmaamassa halki lääniä.

"En oo päissään, mulla on vielä laskuhumala!" @ Jarkko muutamaa tuntia ennen sammumistaan.

Lauantaina showta oli ottamassa haltuun eritoten heinon toimesta. Miehen äänenvolyymi on kyllä kovaa luokkaa jos tohkeissaan vaan väittelevi. :)

Tais jäädä se venäjä-suomi sota-aiheen puinta vielä kesken. Muahaha.

Suunnattoman onnellinen olen myös harjavaltojen tytön tulosta tänä lauantaina kauas pohjoiseen sekä Timon ja Villen näkemisestä iänikuisiin aikoihin. Myöskin Ilkan tulo lauantaina uusiksi oli suurenmoinen yllätys! :D

Jälleen kerran, tulipa sitä oltua päissään. Kiitokset jokaiselle! 8 pussia viinaa/ciideriä/kaljaa on ihan ookoo saavutus. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.