IRC-Galleria

Divinesia

Divinesia

but he`s always everywhere

Back on trackMaanantai 08.09.2008 23:23

Aiemmin vain valituilla ihmisillä on ollut tiedossa hyvin salattu osa jokapäiväistä elämää.

(frozen-klaanin sivustolle ilmoitettu "statement" pelaajalta divi[n]esia") :

19.05.08 written by Divi[n]esia:
"Katselin itse lapsena tuntikausia kun velipoika pelaili Heroes Of Might And Magic ykköstä ja quake ykköstä. Se oli niin mystistä. Sitten yksi kaunis päivä tulin koulusta ja jopa isä oli tohkeissaan jostain uudesta pelistä. Kyseinen peli oli Warcraft yksi. Taisin saada ensimmäisen orgasmini noihin aikoihin.

Jälkikäteen minulle kerrottiin että esim. nintendo oli lapsena poistettu meikältä, sillä olin samaistunu liikaa supermarioon. smile

Olin siis pullea nörtti koko ala-asteen, sitten 5-luokalla velipoika opetti urheilun saloihin ja olin koko piirini huippujuoksijoita aina lukion aikoihin asti.

Lukion lopussa erosin pitkäaikaisesta tyttöystävästä erään uuden pelin takia joka oli nimeltään - war 3, tft. Nalkutus tuntui aivan järjettömältä kun sai rennosti pelailla bnetissä frozenia. Tätä aikaa elettiin siis 2005-vuoden lopussa. Erohan siitä tuli (nalkutus oli yksinkertaisesti jätettävä addiktion tieltä) ja viimein oli aika pelata frozenia 24/7. Urheilu jäi, koulu ei inspannu mutta ai että frozeni maistu. Viimein olin jossakin pelissä useampia parempi ja kokoajan oppi uutta tästä pelistä.

Nyt vuoden 2008:n aikana olen vähentänyt pelaamista ja se on nykyään aivan minimissään mikä jättää paljon aikaa viimein koulun, sosiaalisoitumisen ja urheilun suhteen. Paino on tippunut lähemmäs 10 kiloa, jaksaminen on parempaa ja koulussakin jaksaa keskittyä. Kiitokset kaikille pelikavereille hauskoista pelihetkistä. Gl hf."

Viimein pystyn sanomaan että minulla ei ole addiktiota. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.