IRC-Galleria

Divinesia

Divinesia

but he`s always everywhere

Kulmakoru muistoksi jyväskylästäMaanantai 15.09.2008 23:13

Perjantaina kikkailimme Hiltusen kanssa kaksin ja katsottiin viimein Rambo IIII yön tunneilla muutamien kaljojen voimin. Heti lauantai-aamusta läksimme katselemaan tatuointeja ja varaamaan hiljalleen leffalippuja. Viimein löydettyämme tatuoijan huomasimme notta paikka on aivan ruton kallis, oma vastaava olisi maksanut 1000-3000. Todella siistiä. Sattumoisin ei näin pikkusummia (...) taskusta löytynyt, joten lohdutukseksi päätin ottaa kulmakorun takaisin - ja alle 1000 hintaan.

Leffaan ilmestyi mukaan Ile aka Iluzevitch ja katsottavan oli Kummeli - Alivuokralainen. Voi kyllä sanoa että ei yli tuntia jaksanu olla innostunu hinttihuumorista - varsinkaan kun oltiin kolmen jätkän porukalla katsomassa. Muutamat loistokommentit ja armeija-aiheiset vittuilut kyllä kolahti hyvin, joten aivan paskaksi ei tätä uutta leffaa viiti haukkua.

Ei muuta kuin takaisin kämpille, saunaan ja pariksi tunniksi kokeilemaan kuka on kovin UT-pelaaja. Tämän tittelin taisi viedä Miika, Ilen pitäessä tiukasti viimeisestä sijasta.

Ja sitten sitä lähdettiin...


Hiltusen ja Ilen kanssa vallattiin lauantaina Inferno ja todenteolla. Varsin moni teini kävi juttusilla kikattelemassa, mutta eihän siitä kikattelusta saanu muuta kuin päänsäryn. Lisää hornaa ja viskiä alas ja seuraavaan baariin katselemaan kumpuja ja alusvaatteita. Miikan lähtiessä kämpällesä (jo) kahen aikaan miesjoukko jäi kahteen. 2,5 euron Hornien vaikutuksesta nämäkin korstot suuntasivat takaisin tanssilattialle Infernoon Disturbedin tahdissa. Herranjestas, minäkin. xD

Selvisi notta paikallisten mielestä pohjoisen murre oli hyvin purevaa, hehheh. Luonnollisesti jouduimme huomaamaan että kämpän isäntä (miika) oli sammunu kämpillensä avaimien kanssa joten yöpaikkaa oltiin vailla. Ei muuta kuin yöpaikan etsintään...

Paikallisen tyttären auttaessa huomattavasti tämän paikan löydössä joutui aamulla suunnistamaan kohti keskustaa josko kämpän omistaja olisi heräillyt. Tulipahan Jyväskylän bussireitit tutuiksi olkapään kautta. Kämpän omistajan valittaessa rahan menekkiä, sekä seksin että ruuan puutetta, päätimme vuokrata vielä loppuun leffan nimeltä Outpost.

Natsi-aiheinen kauhu olikin jopa yllättävän loistava. Leffasta ei auta kuin kehuja antaa, kuten koko reissusta. 120 euroa blackjackiin oli hyvä saavutus Hiltuselta myös. Hyvin järkevää ja touhukasta.

"Mitähän minä sitten teen? - No, mee heittään vaikka moukaria cowboygirl!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.