IRC-Galleria

DjTomppaLeiska

DjTomppaLeiska

Sieni ei ole eläin

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

KaljoitteluaMaanantai 19.03.2007 01:53

Olut on peruselintarvike, jota voi kumota alas kurkusta loputtomia määriä, mikä saa aikaan vatsastapuhumista, jonka hiilihapporöyhtäisyt tuovat muassaan kohotessaan ruokatorvea pitkin kohti eetteriä. Tämä hiilihappo saa aivoissasi aikaan häkämyrkytyksen, mikä saa sut hetkellisesti tuntemaan himoitsevasi tupakkaa ja naapuripöydästä käytöstäsi huvittuneena seuraavaa kohtalotoveriasi. Kalja, kuten olutta kansanomaisesti kutsutaan, on parasta taskulämpöisenä nautittuna snägärin epämääräisen sillisalaatin kera. Oluen prosenttipitoisuus on noin 4.5, mikä tarkoittaa, että tämän verran ihmisiä on jo kussu pulloosi.

Olut on aine, jota keski-ikäiset suomalaismiehet juovat litrakaupalla joka kuukausi. Mutta saksalaiset päihittävät suomalaiset tässä asiassa sillä he juovat aina kerran enemmän ja syövät bratwurstit ja sauerkrautit päälle.

Olut saa aikaan hyvin mielenkiintoisia keskusteluja ja reaktioita juojista riippuen. Olut aiheuttaa myös kaikenlaisia positiivisia asioita, kunhan vain jaksaa juoda tarpeeksi kauan. Tähän tarvitaan yleensä monta olutpulloa. Kannattaa suosia vahvoja baijerilaistyyppisiä kaljoja, sillä niistä jää paras känni ja maku päälle.

Kaljan kemiallinen kaava on O2 + LVI3

Vaikutus ja oireet

1.Alussa olut aiheuttaa ulkonäön paranemista niin käyttäjällään kuin muilla käyttäjän seurassa olevilla. Nyt juojan ei tarvitse enää pelätä pakkeja, sillä yksikään vastakkaisen sukupuolen edustaja ei voi vastustaa hänen viehätystään. Juomalla vähän lisää oluesta saa uskomattomat kamppailutaidot: käyttäjä pystyy päihittämään kokonaisen rikollisjengin paljain käsin. Hän oppii samalla myös lentämään! Seuraavaksi oluen käyttäjä muuttuu näkymättömäksi.

2.Näiden jälkeen oluen juoja muuttuu tavattoman viisaaksi. Tästä seuraa se, että käyttäjä voi keskustella vapaasti kenen kanssa tahansa mistä aiheesta tahansa, sillä onhan hän muita viisaampi ja tietää kaiken kaikesta. Hän voi myös lyödä erinäisiä vetoja, koska hän on aina oikeassa. Kalja saa juojansa muuttumaan supersankariksi, todella vitsikkääksi ja mielettömän hyväksi laulajaksi – aivan kuten tästä artikkelista voi päätellä. Oluen juoja voi myös nussia kaikkea, mikä liikku omalla voimallaan eteenpäin (pahassa tapauksessa ulkopuolisella voimallakin). Tällä uskomattomia tuloksia omaavalla aineella on valitettavasti myös joitain haittavaikutuksia: aamulla heräät todennäköisesti tuntemattoman ihmisen vierestä ilman alusvaatteita, ja ellei vaimosi pelasta sua ajoissa, joudut jopa keskustelemaan tämän tuntemattoman kanssa! Hän väittää kiven kovaan, että olet edellisenä iltana vannonut ikuista rakkautta ja harrastanut jopa seksiä hänen aviopuolisonsa kanssa. Tilannetta voit lieventää poistuen paikalta vedoten aamupahoinvointiin ja lastesi odottavan aamupuuroaan tai kaljaa, tai vinkkua tai punkkua tai ihan mitä vaan.

3.Usein joudut keskustelemaan wc-pöntön kanssa siitä, mitä olet syöny eilisiltana, ja vaimosi on valitettavasti vain harvoin väärässä seksuaalisia kykyjäsi kyseenalaistaessaan. Myös peräpääsi voi antaa sinulle pientä löysää muistutusta itsestään, mikäli tajuntasi taso sattui pettämään supersankarisi sukupuolesta. Älä kuitenkaan huoli; voit olla se sama luuseri kuin eilenkin, joten etsi illaksi taas sama lähin kapakka, jossa voit kaataa kurkkuusi taas tuttua simaista ohraherkkua, kaljaa, ja tämä supersankarisi herää taas naapuruston pöydästä vatsastapuhumisestasi kiinnostuen...

4.Kaljaan yleensä liittyy voimakasta pakkoa tyhjentää virtsarakkoa. Vaikka päälläsi seisoisit, kusi alkaa höyrystyä päähäsi aiheuttaen paineita eli stressiä. Mikäli stressihöyryt tyhjentyvät sublimoituen snägäribaarin jonossa, voi olla, että joko heräät supersankarisi tikkari anuksessasi tai aamulla havaitset suudelleesi niin ankarasti, että huulesi ovat aivan tuhannen tuusan paskan päreinä.

Homous on harvinaislaatuisen perseestäMaanantai 19.03.2007 00:33

Homo eli hintti eli homppeli eli ruskeanreiänritari on mies joka on himoitsee miehiä niin paljon että ohhoh. Homo pitää yleensä homoseksualisesta, hyvästä seksistä sekä punaviinistä. Homot pitavät myös yleensä päällään tiukkoja vaatteita. vaattet ovat yleensä vaaleita eli pinkkiä ja vaaleensinistä. Niistä voi törröttä nännit ja muna,varsinkin jos olet poika ja umpihompsu. ÄLÄ I K I N Ä LÄHENE TAI KUTSU PARTYIHIN HOMOJA ,JUTTU MENEE HOMOILUKSI.homoilu syntyi kun neuvostoliittolaiset alkoivat vetämään käteen staalinin tahdissa. Homoilu on myös harvinaislaatuisen perseestä.Homoilussa muna sarja yhdistyy korvaan ja sappikivi suurenee.

Pikku G on IHQTiistai 09.01.2007 23:15

Pikku G:n enismmäinen single "Moon Homo" julkaistiin 2010. Pian tämän jälkeen Pikku G julkaisi ensimmäisen albuminsa "Elämä on homoa" joulukuussa 2010. Keväällä 2011 Pikku G julkaisi kolme singleä "Olen herra H-Intti","Heterot on perseestä" ja "Miehen peppu kiinnostaa". Näiden kolmen singlen jälkeen Pikku G piti vuoden taukoa levyjen tekemisessä. 2012 Pikku G julkaisi toisen albuminsa "Homoklubilla (In Da Gay Club)" joka nousi listaykköseksi yli 30:ssä maassa. Kun paljastui 2013 Että Pikku G on homo, hän lopetti levyjen tekemisen.

Kun Pikku G suosio alkoi nousta hän julkaisi uuden singlen "Imen pampun kiiltäväksi". Pikku G vetäytyi studioon tekemään comeback albumiaan "Nussi mua perseeseen jätkä" mutta ei saanut sitä koskaan valmiiksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »