IRC-Galleria

DoD

DoD

-- -- -- -- -- -- -- --

Mystinen yö.Torstai 18.09.2008 14:47

Illalla olin ajoissa menossa nukkumaan, sit kuitenkin kävin vielä jossainvaiheessa olohuoneen puolella,poltin parvekkeen ovella röökin ja painuin hetikohta takasin nukkumaan, kun en jaksanu bbtäkään jäädä kattomaan,vaik ois kohta sit alkanu, ja nukuin aamuun asti.
Tai niin mä luulin.
Aamulla herätessäni..
Puhelimesta puuttui takakansi.(joka löytyi sitte hurjan etsinnän jälkeen laukustani,joka ei ollut lähelläkään sänkyä.)
Tajusin ku selasin puhelinta, et olin yöllä yrittän soittaa parillekin ihmiselle, vaik mun piti kyl nukkua jo siihen aikaan.
Sit muistin polttaneeni yöllä tupakan huoneeni ikkunasta..
Mut luulin et oon käyny heti sen röökin jälkee takas nukkumaan.
No seuraavaks kiinnitin huomioni housuihin,joita en o käyttäny ikuisuuteen,mut siinä ne oli sängynreunalla ja niissä oli vyö joka vasta eilen oli ihan toisissa housuissa kiinni.
No seuraavaks huomasin et paita,joka eilen roikkui vielä ripustimessa muiden vaatteiden kanssa, oli myöskin lattialla sängyn vieressä seuranaan pitkähihanen joka myöskin oli ihan väärässä paikassa...
Ja kaiken huipuks, puhelimen viesteistä, siis luonnoksista vaan onneks, löyty joku tosi hämärä ja sekava viesti. En yhtää tiiä mitä se tarkottaa ja kelle se on ollu tarkotus lähettää,mut.. ehkä ihan hyvä niin.
Lompakko ja röökit olivat myös tungettuina käsilaukkuun, et on siellä sitten valmiina..

Minnehän mä oon ollu menossa?

(luulen ainaki,etten o ovesta ulos menny,mut jos joku on mut jossain nähny,ni saa kertoo:D )

Ai joo, löysin myös täysinäisen viinilasin keskeltä huoneeni lattiaa, oon ilmeisesti yöllä käyny hakemassa sen,ja laittanu siihe jääpaloja koska se on ollu lämmintä, jolloin pakastimen kansi on jääny auki kun olin jotenki jättäny jääpalan sinne väliin..
Että semmonen yö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.