IRC-Galleria

Doora^

Doora^

vituttaa ei saa, sut vaikka kantapaikasta kannetaan, ulos asti rauhoittumaan, kuin hakemalla syitä haetaan

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 13:53

terwe rakkaat munapäät...


Nyt on kuule niin et valvoin koko yön ja mietin asioita. Huomasin olleeni ihan paska koko elämäni... Olisin voinut jo lapsena olla roolimallina pikkusisaruksilleni, mutta mitä vielä, vieritin omat vierheeni heidän harteilleen.
olisin voinut käydä kouluni mutta ei, en käynyt, lopetin ammattikoulun kesken.. Kun minukta tiedusteltiin mitä aion tulevaisuudessa, en vastannut vaan totesin kylmästi "vittuuks se sulle kuuluu"

Olisin voinut ollsa hyvä äiti ja vaimo kun sen aika tuli, en siihen pystynyt, luulin maailmassa olevan minulle parempi tarkoitus.

olisin voinut olla parempi ystävä nille jotka minuun luotti mutta suurimman osan heistä hätistin pois, käytin hyväkseni saadakseen sen mitä halusin... Kunnioituksen jota en ollut ansainnut...

Olisin voinut olla hyvä tytär vanhemmilleni, olen aiheyttanut paljon surua ja pettymyksiä...

sILTI... Rakastan pikkusisaruksiani, lapsiani ystäviäni vanhempiani vaikka olen erilainen kun pitäisi... mUISTAKAA ETTÄ TIEDÄN SEN! jA PITÄKÄÄ HUOLTA ITSESTÄNNE ! Kiitos että olette jaksaneet minua ja nostaneet minut jaloilleni tilanteessa jossa olen sitä tarvinnut!!! Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.