IRC-Galleria

650Perjantai 04.11.2005 18:28

Oli tosi kivaa jes. Pitipä mennä kouluun silleen joskus kahteentoista, mutten sit mennykään. Katri soitti mulle vielä ennen ku lähin ja kaikki oli ok ehkä pient vitutusta who knows why. Mut sitte. Aamupala ylös kurkusta eikä oikee ollu kouluunlähtö olo.

Lähinki sit Lilyn kans Jumboon shoppailee. Tosi jees. Kantsii muute jos Paloheinässä asuu nii kattoo aika helvetin tarkkaan et miten sinne pääsee. Multa meni kaks tuntii \o/
Oon kyl pr0 nois suunnistusjutuissa. Menin sitte 615:lla vaikka piti mennä 650:llä. Kävin sit tsiigaamassa et mitkä fiilikset lentokentällä on, aika mahtavaa oli kyl. Varsinki sillon ku bussikuski sanoo et mun ois pitäny jäädä kotimaan lentojen kohalla et oisin päässy helposti oikeeseen dösään. Shiet.

Nooh, hyvin siit selvittiin. Seikkailin rullaportaita pitkin sitte oikeelle pysäkille ja pääsit suht sutjakkaasti Jumboon. Jes. Kiitos kuuluu 615:n ja 61:n bussikuskeille. Ootte ihQd44 p4rh4it evah niinQ. Mut siis joo.

Anna sitte venaili mua siellä Jumbossa aika vittuuntuneena, mut sit selitin sille et miks mul meni nii kauan ni se vaa nauro. Kiitti mäki sua.

No mut sit oli ihan kivaa. Ehittii löytää housut ja kengät ja MAAILMAN IHANIN LAUKKU. Joka makso sit 365e. Gosh. Joku kiva kiltti ihminen haluu varmaan ostaa sen mulle joululahjaks?

Mentii sit kahvittelee ja todettii et miehet on aika tyhmii otuksii. Ja se MissSuomi kanssa. Se poseeras tosi nätisti jossai pitsihörhelöissä Iltalehden Plussa-liitteessä. Otsikkona tais olla jotai vastaavaa kun että "Flirttailu pikkujouluissa piristää". No jes. Kuka järkkää pikkujoulut ni voin tulla semmosis pitsihörhelöis sinne sit heiluu.

Hirvee avautuminen kyl taas. Mut tänää onki vitutuspäivä. Eilinen oli kyl viel pahempi. Oon kuulema ikuinen pessimisti, kiitti kaverit <3 Mut se on kyl totta... Eikä ees tarvinnu paljoo ajatella asiaa, ku manailin dösiksellä et vittusaatana ku dösän pitää tulla just sillä sekunilla ku sytytän röökin. Ja on paska ilma. Ja kaikkee.

No mut sitte. Mistähä täs keksis vielä valittaa. Hm. No ehkä siit ettei mitenkää kovinpaljoo tekis mieli lähtee harkkoihin, ku vähän heikko olo. Mut sit taas ku ens viikon harkat jää kans välii, tai siis keskiviikon harkat ku meen laivalle Lilyn ja sen äidin ja Wiben kans.

Mutsi yritti pakottaa mut tekee jotai lämpimii patonkei. Pitäis ehk syödä tosissaa jotai ennen harkkoi, kattoo pysyyks sisällä. Jos ei pysy, ni sit ei oo paljoo harkkoihin menemistä.

Jeyjee, nii illal sit mennää SoHo:n Jonnan kans <3 Pitäkää tytöt ja pojat kivaa ja housut jalassa ja Jumala mielessä.


np. Vinylshakerz - One Night In Bangkok [5:32]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.