IRC-Galleria

Kärpänen <3Keskiviikko 30.11.2005 03:42

Nyt vittusaatana lupaan et mulla on elämääki suurempi vitutus.
No okei. Päivä alko hyvin venäjän kokeella, satuilin jotain ihan omaa, aattelin ruveta fantasiakirjailijaks isona, lähti sen verran hyvää juttua.

No mikäs siin sit himaan seuraavaks menin lukee tohon hygieniapassiin. Sit Emmi soitti et se on kans saanu duunii samast paikast ja sit mentiinki sinne hygieniapassii suorii. PÄÄSIN LÄPI JEE JA SAIN TÖIT JEE.

No mut sit mentii Emmin kans juhlistaa tätä tapahtumaa (Emmikin pääs läpi \o/) nii totesin siin jossai vaihees et kappas kepposta mun puhelin ei toimi. Olin aikasemmin yrittäny soittaa Emmille, mut eipä puhelin suostunu yhteistyöhön, kelasin et se oli vaan ollu jotai kylmyydest tj. No sit hakkasin siin puhelint pöytään ja hyvä etten päätäni. Sit iski se vitutus, et oottelin puheluu mutsilta, viestii et millon duunii, et Anna soittaa, et Jonna soittaa. Vittusaatana. Puhelin ei sit suostunu toimii ei nii millään.

Onneks Emmi oli pelastava enkeli ja lainas mulle puhelinta et sain soitettuu Annalle et mis ja millon nähään. No, sit yritin Annan puhelimest soittaa Jonnalle jolla oli puhelin kiinni :E No mentii sit Anna kans Kärpäsee ja kappaskepposta keneen törmättiin, Sonja, Lensku ja Anni oli kanssa siellä. Sit siin istuskeltiin ja keskusteltiin Annan kanssa henkeviä hevosista :D Jea no, sit sit meni ilta siin aika nopeesti ohi ja sit oliki kotiinlähdön aika.

Eikä toimi puhelin vieläkään joten ÄLKÄÄ YRITTÄKÖ SOITTAA MULLE AINAKAAN VIELÄ PERKELE KUN NE EI TELEFINLANDIL OSAA :FFFFF
Huomen joku onneton saa kuunnella ku mä säksätän puhelimeen. Jea. Vois mennä vaik safkaa koht jotai ja sit nuQ. Huomen onneks vapaat \o/

Vitutus kymppiplus.

Ooppera<3Sunnuntai 27.11.2005 20:41

Olipa taas legenda baarireissu, huhhuh. Jasminilla oli synttärit (paljon onnee tyttö<3 vaik onnittelinki jo mut siis joo daa :D) ja Jonnalla oli ollu vähän aikaa sitten nii lähettii sit Oopperaan juhlistamaan tapahtumaa.
Sitä ennen tosin käväsin nopsasti Maken ja Mirkan kanssa kahveilla tossa Pakilan Tebarilla. Ja ps.Jonna ne ei ees kysyny papereita :o :D Mut siis.
Siit tää pariskunta heitti mut stadiin, ja olipa muute hauska nähä Ooppera ihan tyhjänä :D Siel sit istuksin parikyt minuuttia aika yksinäni ja ilman tupakkaa kun ei ollu tulta :F No sit tuli Oona mutten vieläkää saanu tulta, menin sit pummaamaan joltai pojalta, joka tais olla Mikko(?) no mut jokatapaukses. Sit saapu synttäriseurue, Katri ainakin päällepäin pahiten humalassa. :D:D Oona kyl otti ne kiinni aika hyvin, et ei siin mitää :D No mut oli sit iha sillee hauskaa, mut loppuilta meniki sit nätisti siinä et kävelin Etelä-Haagasta meille :F Ei se kovin pitkä matka oo, muutama kilsa... Pakkasessa lumimyrskyssä. Pitäis olla välil fiksumpi ja lähtee sen verran aikasemmin et ehtis viimesee dösää :D

Ja oon muute varma et tapasin elämäni miehen eilen siel <3 Ois vaan pitäny jäädä sinne Oopperaa, oisin voinu mennä niille yöks :F Mut ei sit.

Jea, tänää oltii mummil syömäs kakkuu, ja koht vois harkita et soittas Antille et lähtee mun kans tupakalle. :F

VolumePerjantai 25.11.2005 19:05

Jea joo, olipas sitten hauska ilta. Piti mennä sinne Henkalle, mut se ilmotti mukavasti sitten, että mennäänki Tomille kattomaan HarryPotteria. No, mä sitte menin Tomille ja jossain vaiheessa iltaa todettiin, että Henkkaa tuskin tullaan paikalla näkemään sinä iltana. Hengailtiin sit siellä, minä, toi mun vaimo, Tom, Tini ja kaks Tomin kaveria. Nii ja Tiku tietty kans. Pojat pelas ja me juotii valkkaria <3 Ja irkattiin.

Noh, sit Tini keksi et volumes on jotku ihme teknopippalot ja lähettiin sit suunnistamaan sinne. Juostiin sisään että ehittiin ostaa vielä parit 50cnT stobet. Oltii Seidin kanssa selvinpäin, ja juotii meiän vesidrinksuu <3 No sit tietty tampattiin lattiaa ihan urakalla, ja siinä sivussa Seidi ja Tini onnistu kadottamaan kenkänsäkin.

Joten, muistakaa kun lähdette seuraavan kerran pistämään jalalla koreasti, että pidätte jalat ristissä, Jeesuksen mielessä ja kengät jalassa.

Nooh, tää kenkäseikkailu päätty sitte kuitenki hyvin, kengät löyty enemmän tai vähemmän pitkin ja poikin Volumea mut löyty jokatapauksessa. Seidillä ja Tomilla tais olla skaba, että kumpi jaksaa polkata pidempään. Tai näin Tini mulle selosti.

Sit iski kotiinlähdön hetki, pakkauduttiin autoon (Tomin oli _pakko_ päästä etupenkille vaikka jäi ensimmäisenä :D) ja suunnattiin kotiin nukkumaan. Himaan päästessä oli pikkusen kuumeinen olo ja kun mittasin nii sit oltiiki nätisti 38.6:ssa ja nukahdin nätisti ja nopeesti.

Tänää aamulla sit Katri soitti mulle yheksän aikaan, että mun pitäis olla jo koululla tekemän Abinaa. Mä olin sit nähny unta ilmeisesti siitä et olin lähettäny viestin niille et en tuu :F No okei näin myöski unta siitä et halusin oman apinan. Et ei voi mua syyttää. No, sit heräsin seuraavan kerran yhen aikaan, ääni kohtuukäheenä ja Oona soitti mulle sit vähän sen jälkee.

Mittailin kuumetta uudemman kerran ja totesin et ei oo kun vähän lämpöä (ja nyt tiiänki mist se johtuu :F) ni voin ihan hyvin lähtee Oonalle viettämään leffailtaa tänää :)

Öää. Niijoo, kiitti Seidi oot tosi hyvä vaimo <3 Heti pettämässä ku silmä välttää :D

6.30Torstai 24.11.2005 13:09

Eikä suinkaa pitäny herätä puol seittämän et ehtii pirun hammaslääkäriin kaheksaks :E Argh. No mut ei siin viel mitää.

Kaverit yleensä sanoo et ne pelkää hammaslääkäreit. No, tänää on todistettu et mä en ainakaa. Menin sinne sillo kaheksaks, sit siin vähän vailla yheksän hammaslääkäri ravistelee mua hereille hekotellen ja totee et eipä oo ollu viel kertaakaa näin helppoo potilasta sillä, maannu vaa paikallaa ja tuhissu. Jäi yöunet ilmeisesti liian lyhkäsiks nii vedin sit melkee tunninverran sikeit siin hammaslääkärituolis. :D

Mut joo. Vois vaik mennä keittää tsufet ja vetää vähä aamupalaa :D

Jey \o/Keskiviikko 23.11.2005 01:02

Noni nyt on täst päiväst viel lisää kerrottavaa. Oon tänää aika tarinatuulella :D Ihanaa, varmasti <3

Mut jey ounasin ajotunnin tosissaan, moottori alko keittää mut opinpa käyttää kytkintä ja varokaa vaa lähen koht oikeesti ajaa jonneki :D No en. Ku huomen Natalia joutuu mun kyytii OoÄmGee. Tai no mä kerron sen sille vast huomen siin vaihees ku sil ei oo sit enää valinnanvaraa. Hah.

Tänää oli sit Katrin kans taas loistoiltapäivä. Mentii ensin koulust niille hirveel kiireel ku piti sit lähtee viel stadii ostamaan sille uudet housut :E No ei kait siin mitää se kokeili jotai viisii eri housuja ja pähkäili varmaa miljoonabiljoonaziljoonavuotta et ottaaks se kans yhen paidan vai yhen toisen paidan. Se otti sit sen toisen. Ja housutki löyty. Ihme ja kumma kyllä, mä muistan kyllä ikuisesti yhen shoppailukerran samaisen neidin kanssa kun ravattiin ympäri keskustaa koko päivä :E Olin vähän kuollu. Ja sit loppupeleis palattiin siihe ekaan kauppaan ostamaan se lähes tyhjäks :D
Jea. Mut sit mentii niille syömään ja juomaan glögii <3 Tuli aika jouluolo. Sit juotii viel kahvii ja syötii suklaakeksei. Nami.

Jjjea. Hm mitähä viel. Ja katottii Päivien viemää <3 Onks ees paras. Nii perus jenkkipaskasaippuaoopperasarja ettei mitää rajaa mut just siks se on loistava :D Ja sit kans Kaunarit katottii :D Meil oli kunnon tyttöjen iltapäivä :D Pitäis pitää useemmin ja isommal porukal :D

Jjjjayyyyyyyyyy vois mennä vaik nukkuu koht mut ei kyl viel. Kohtkoht. Sielt tulee joku Homoemo juttuki telkkarist. Ja jenkkilän Kaunotar ja Nörtti. Pitäis ehk addiktoituu siihen. Kaikki tositeeveeohjelmat on muute paskoja ihan tällee PS.

Mut viikonloppun mut voi sit kuka tahansa vapaaehtonen kustantaa baariin tai vaik hyvää leffailtaa/koti-iltaa viettämään, anyone? Nii ja se IT-miljonääri on edellee haussa kiitti moi <3

Rupee olee nii huonot jutut ettette varmaa jaksa ees lukee mut ei se mitää :P

HYVÄÄ YÖTÄ <3

EnkunkoeTiistai 22.11.2005 13:05

Eiiiikä voi mennä mikää taas hyvin. Taino taas ja taas. Eilen saatii tietää ne OIKEET ylppäreiden tulokset. M reaalista ja B enkusta \o/ Syytän enkun huonoa tulosta jännittämisestä, ei se mun vika ollu, kyl mä luin, ainaski melkeen.
Nii, ja eilen olin työhaastattelussa kanssa, ja hahaa pellet sainki duunii paitsi et pitää suorittaa hygieniapassi ennenku pääsee tekee mitään. Mut sen nyt ei pitäis olla kovin hankalaa. Se vaan et se maksaa nii pirusti, mut kaipa se maksaa ittensä takasin sitte siinä vaiheessa kun tilille kolahtaa palkka <3

Mut sitte. Ajotunti. Ei helvetin kuustoista. Jos ikinä hankin auton nii lyökää mua. Tai sit hankin auton ja kuskin. Ei ois ketää IT-miljonäärii vapaana ni vois olla varaaki tollaseen? Emmin kans oli eilen tunnil hauska miettii et mikä meist tulee isona. Emmist tulee vanha venäläinen mummo joka muuttaa Matjortalle ja pesee hirsimökkejä. Ah. Loistava tulevaisuus. Takana. Mut siis se ajotunti. Ei helvetti älkää ikinä lähtekö liikenteeseen samaan aikaan kun mä oon siellä. Ja jos lähette nii pysytelkää kaukana. Koska muuten voitte varautua siihen et teiän edes sammuu auto sata200 kertaa ennenku pääsee liikkeelle. Poltin nätisti kumei <3 Mutsi tykkäs. Sit se vinku ja valitti mulle et mä muka osaan sen vaikken osaa. Kytkin ei oo mun juttu ollenkaan.

Tää päiväkirja on oikeesti hyvä juttu ku voi kyädä avautuu tällee. Pitäis ehkä harkita jotai livejournalii tän sijasta mut elämä on en mä jaksa ja tää on helpompaa :D:D
Plus etten osaa käyttää semmosii tekniikan ihmeitä :o

Hmm. Keskiviikkon vikat harkat. Tai no alkeisryhmän vikat tunnit. Sit pitäis siirtyy Lady Thaihin, omG siit ei salee tuu mitää. Tai no, enhän mä siellä tuukkaan käymään ku joku 3viikkoa, sen jälkee pakko lopettaa. Mun hammaslääkäri ei tykänny mun uudesta harrastukesta :< Eikä oikee mutsikaan. Kyllä se sano et se maksaa jos mä haluun jatkaa mut noh. Vois vaik alottaa kuviokellunnan. Ehkä se on tarpeeks rauhallista ku ei tuu osumaa kasvoihin :F

Keskiviikkon kans pitäis mennä Henkalle. Se lupaili leffailtaa, et parempi sit olla joku hyvä leffa :D Kyl me taidettii sopii et se jonku tietyn leffan hakee mut nyt ei kyl muistu mieleen et mikä :D Salee päädytää siihe et se pelaa ja mä poltan tupakkaa ja juon kahvia. Noh, ei pahempi vaihtoehto sekää :D:D

Mut vois oikeesti alkaa tekee jotai. Tai no, emT ei täs oikee mitää tekemist oo ku alkaa tunti vast kohta. Vois vaik kattoo et mikä tunti ja missä ja millon alkaa...

Haha. Vois harkita vaik ettei avautuis jokakerta näin paljoo :D

Sunnuntai ;FSunnuntai 20.11.2005 14:53

No nii joo, nytpäs voi sanoo kaiken sanomisen arvosen viikonlopusta. Hm. Perjantai. Oli loistava. Nii kauan kunnes Anja kaato täyden stoben mun syliin :E
Kengät oli nätisti läpimärät viel sillon ku tulin kotiin... No, ounattii sit taas vaihteeks SoHon pöydät, ja kaikki baittas meit sit perästpäin, aijai kuulkaa teiän ois pitäny olla näkemäs :D Tai no ehkä ei kumminkaa... Ihme ettei joku kolkannu mua sieltä pöydältä alas "Sä et jumalauta ämmäosaa tanssia!" No mut jea. Kivaa oli kuitenki ja Jonna rakas tuli hakee mut sielt kiitti <3

Eilen oltii sit Katrin ja Oonan kans tsiigaa uus Harry Potter. En kerro siit mitää muuta, kun et se on PASKA. Sekä leffana, että Potterina. Noh, kukin tyylillään mut mä en tykänny, se ei ollu yhtenäinen tarina, katkeili, ihan epämääränen. Ei ollu ees sen 10e arvonen mitä maksoin siit lipusta. Warettakaa. Nii, oli siistii istuu Katrin ja Oonan vieres, ku ne kälätti koko sen leffan ajan siin... Yritä siin sit seuraa sitä leffaa ku vieres käy semmone supina et ei mitää rajaa. Äh. No, sit mun piti mennä viel eilen yöl Leenalle käymää tupakal mut se paska meni nukkuu. Eikä mul oo tupakkaa ku kaikki kiskat oli menny kiinni. :F

Nii, perjantain oli pakko tulla kotii (muuten olisin menny Anjalle yöks) ku mutsi ilmotti ennenku lähin, et "huomen aamul sit ajotunti". Noh, ei kait siin mitää tulin joskus viiden aikaa tai jotai himaan... Mutsi tuli aamul potkii mua ylös ja totes vaa et "eipä taideta tossa kunnossa lähtee mihinkää". Sit Oona herätti mut ihan liika aikasin, oisin voinu nukkuu vaik kuin monta tuntia.

Mut joo. Hm. Nyt tekis mieli tupakkaa, mut tuol ulkon on kylmä. Vois se Make herätä, mullon asiaa sille :F Pelle. Mut joo, tänää vois vaik selvitä ajotunnille.

NII ! Enkä stögänny autoo kertaakaa viime ajotunnil <3 Vähänks oon paras.
(Eikä se siis ollu ku joku 10ajotunti... Täs vaihees pitäis olla auto lähes täydellisesti hallussa mut ku on musta kyse nii siin menee vähän kauemmin :D)

SekopääkakaroitaKeskiviikko 16.11.2005 12:56

Hullut kakarat kiusaa mua aee ne väittää et mun pitäis ruveta diskohileeks ja hankkia mustat verkkosukkahousut ja fuck me-bootsit. Ja ne on mun pikkusiskon luokalla argh. No onneks oon suosittu ees nuorison keskuudessa, oon salee niitten idoli. Jea right. Mut asiaan joo tai no ei täs kyl oo mitään. Ja nyt ne kyselee mun pornovalikoimasta. Mulla on kuulema 400gigaa saksalaist pornoo koneel :o
Onneks ne valisti mua asiasta, tällaset jutut on hyvä tietää <3

Eilen oli aiiika pro, istuin pikkusen turhan pitkään eilen Sportissa, ku meni aikataulut vähän ristiin. Näin Lola^n joka meinas aiheuttaa mulle sydärin ku yhtäkkii tuli sillee PÖÖ :D Kiitti, se herätti aika hyvin :D
Mut sit kirjotettii eilen Lakun kans meiän Abinan pääkkäriä, siit tulee loistava <3 Meiän näkönen ;P Eli laitetaa siihe vaan meiän kuvat, tulee paras <3

Noi tyhmät kakarat kiusaa mua :<<<<

Meen hakkaa ne oke mo.

DidididiiTiistai 15.11.2005 10:43

Aee ei voi hajoo pää tän enempää. Okei antibiottikuuri loppuu onneks torstaina et pe SoHo kutsuu taas <3 Mut sitä ennen eiiiii mulla on ihan liikaa tekemistä, ei kestä, ei EHI.
Pitäis olla miljoonassa paikassa samaan aikaan, tehä sitä ja tätä ja tota ja kirjottaa Lakun kans pääkkäri meiän abilehteen tänään ja kehittää filmi jota en oo ees kuvannu loppuun ja kuviksen maikka kuristaa mut ja ja ja ja ja... MÄ TARVIIN TAUKOO. Okei viimeviikko tuli pidettyy ihan kiitettävää taukoo, jäljes kaikist aineista koulussa ja alkaa palaa pinna.

Mut pakko tää on jaksaa, ei täs enää onneks nii paljoo kouluu oo ja maikat on ONNEKS ONNEKS ONNEKS nii joustavia et niitten kans pystyy sopii kaikkii aikataului ja muuta.

Just joo, nii muistin eilen siinä joskus puol yhen aikaan kun olin menossa nukkumaan jo, että munhan pitää pitää esitelmä enkussa tänää jostain. Nooh, mä taidan pitää mun kiireisestä viikosta, ei täs paljoo muit aiheita ku se oikee tähän hätää löydy ;F
Argh. Onneks siit riittää ainaki vähäks aikaa puhuttavaa.

Käytii eilen hakee Katrin ja Oonan kanssa liput uuteen Harry Potteriin <3 Älkää kysykö, tykkään niistä kirjoista enemmän mut pakko se on mennä kattomaan xP Ja viel lauantai-iltana :D Nooh, onneks oon tervehenkinen. Jepjuu. Hmm mitähän muuta.

Vitutus maksimus oli kyl viimeviikol, koko loppuviikko tai no TI-PE himas iiiihan kipeenä, harkatki jäi välii sen takia eikä jaksanu oikee tehä mitää ja pahh. Nii. Ja mun pitäis kuulema siivota viel tänää himassa. Eei näin.

Huomen harkat ja sielt suoraan himaan nukkuu, sit torstain Natskun kans suunnittelee sitä pirun puurojuhlaa, ei millää jaksais tai no siis sillee jaksais ja jaksais kyl jaksaa mut sit taas tuntuu et sitä tekemistä on muutenki liikaa, mut onneks ens viikol helpottaa, tai no koeviikko ku alkaa.

NII ! Ja ens maanantain duunihaastattelu <3

Mut vois lähtee valuu tonne tunnillepäin, tai siis tsiigaa et onks tuol viel ketää... :P

JeaTorstai 10.11.2005 20:48

Alkaa kyl pikkuhiljaa saamaan tarpeekseen tästä, kipeenä himassa olemisesta. Oikeesti ei oo mitään tekemistä, no okei voishan ne koulukirjat avata ja puhaltaa pölyt pois niittenpäältä mut siis alkaa kaipaamaan takas ulos, pois neljänseinän sisältä.
Olo on ku vangitulla, en pysty lähtee ulos, mut ei tee mieli olla sisälläkään. Sit viel ku ei uskalla lähtee sen takii et pelkään tartuttavani ihmiset. Plus et kaikki muut on koulussa tai jotain. :F On se hankalaa.

Mut viikko neljän seinän sisällä lääkärikäyntejä lukuunottamatta saa kyl kunnioittamaan sitä menemisen ja tulemisen vapautta. Plus etten oikee viinaa voi läträä, antibioottien kanssa. Tulos vois olla katastrofi :D

Tullu lukastuu toi HarryPotter 6 läpi täs kolmen päivän sisään.. Nii paljon löytyy tekemistä. Vois mennä vaikka taas safkaamaan :E