IRC-Galleria

DidididiiTiistai 15.11.2005 10:43

Aee ei voi hajoo pää tän enempää. Okei antibiottikuuri loppuu onneks torstaina et pe SoHo kutsuu taas <3 Mut sitä ennen eiiiii mulla on ihan liikaa tekemistä, ei kestä, ei EHI.
Pitäis olla miljoonassa paikassa samaan aikaan, tehä sitä ja tätä ja tota ja kirjottaa Lakun kans pääkkäri meiän abilehteen tänään ja kehittää filmi jota en oo ees kuvannu loppuun ja kuviksen maikka kuristaa mut ja ja ja ja ja... MÄ TARVIIN TAUKOO. Okei viimeviikko tuli pidettyy ihan kiitettävää taukoo, jäljes kaikist aineista koulussa ja alkaa palaa pinna.

Mut pakko tää on jaksaa, ei täs enää onneks nii paljoo kouluu oo ja maikat on ONNEKS ONNEKS ONNEKS nii joustavia et niitten kans pystyy sopii kaikkii aikataului ja muuta.

Just joo, nii muistin eilen siinä joskus puol yhen aikaan kun olin menossa nukkumaan jo, että munhan pitää pitää esitelmä enkussa tänää jostain. Nooh, mä taidan pitää mun kiireisestä viikosta, ei täs paljoo muit aiheita ku se oikee tähän hätää löydy ;F
Argh. Onneks siit riittää ainaki vähäks aikaa puhuttavaa.

Käytii eilen hakee Katrin ja Oonan kanssa liput uuteen Harry Potteriin <3 Älkää kysykö, tykkään niistä kirjoista enemmän mut pakko se on mennä kattomaan xP Ja viel lauantai-iltana :D Nooh, onneks oon tervehenkinen. Jepjuu. Hmm mitähän muuta.

Vitutus maksimus oli kyl viimeviikol, koko loppuviikko tai no TI-PE himas iiiihan kipeenä, harkatki jäi välii sen takia eikä jaksanu oikee tehä mitää ja pahh. Nii. Ja mun pitäis kuulema siivota viel tänää himassa. Eei näin.

Huomen harkat ja sielt suoraan himaan nukkuu, sit torstain Natskun kans suunnittelee sitä pirun puurojuhlaa, ei millää jaksais tai no siis sillee jaksais ja jaksais kyl jaksaa mut sit taas tuntuu et sitä tekemistä on muutenki liikaa, mut onneks ens viikol helpottaa, tai no koeviikko ku alkaa.

NII ! Ja ens maanantain duunihaastattelu <3

Mut vois lähtee valuu tonne tunnillepäin, tai siis tsiigaa et onks tuol viel ketää... :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.