IRC-Galleria

EI pentutehtailulle. :( <'3Perjantai 23.02.2007 16:24


Tätä lukiessa alkoi itkettää.


En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

YääääLauantai 10.02.2007 12:22

Ja koht pitäis lähtee töihin :F

Ja jos joku ois kiva nii vois tulla hieroo mun niskoja. Ja kokoomaan ton hyllyn mulle. En jaksais ite. Ja mielellään menis mun puolesta töihinkin. Tää on niin väärin.

päivä tosissaan meni pilalle.Tiistai 12.12.2006 15:32En kehoita katsomaan, mutta jos nimillä nyt jotain apua on, niin ei ole
suurta vaivaa, ja tämä on todella tärkeän asian puolesta
VIDEO ON TODELLA KAUHEA, EN SUOSITTELE KATSOTTAVAKSI, MUTTA
OLE SILTI KILTTI JA KÄY KIRJOITTAMASSA NIMESI VETOOMUKSEEN.

Toivon, että jokainen vastaanottaja laittaa sen edelleen kaikille
tutuilleen ja allekirjoittaa vetoomuksen näiden eläimien lohduttoman
kohtalon puolesta. Kuvassa yksi henkilö pitää turkkia, joka on nyljetty
neljältä kultaiselta noutajalta.

Ohessa suora linkki vetoomuksen allekirjoitukseen: http://www.heathermillsmccartney.com/petition.php

Varoituksen sananen, ennen kuin katsotte videon :Kuvassa oleva video on
äärimmäisen raaka ja siitä tulee järkyttynyt olo pitkäksi aikaa, joten
jos haluat välttyä tältä, jätä video väliin:
http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm

uu<3Sunnuntai 29.10.2006 00:29

Näin tänää bussissa kotimatkalla maailman sulosimman pojan<3
Mut sellast sattuu. Melkeen joka päivä. Tai ei sillee. Mut sil oli ihanimmat silmät ja kivoin tukka mitä oon vähäänaikaan nähny<3 Aww.

Ahhah vein Katrilt ;>Tiistai 29.08.2006 19:15

what would dr.phil do?

37pistet.

Alla on Dr. Phil testi (Dr. Phil itse sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä). On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua). Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Kun lähetät viestin eteenpäin, jos haluat, voit kirjoittaa otsikkoon oman pistetuloksesi, näin ystäväsikin saa tietää sinun pisteesi.

Ota paperia ja kynä esiin, testissä on vain 10 kysymystä! Merkkaa
kysymyksen numero ja kirjain, jonka vastausvaihtoehdon valitsit.
Esim. 1-a , 2 –b Lopuksi lasket pisteet alinna olevasta taulukosta.

Valmiina?

Aloita.


1. Koska olet parhaimmillasi?
a) aamulla
b) iltapäivällä ja aikaisin illalla X
c) myöhään illalla


2. Tavallisesti kävelet…
a) melko nopeasti, pitkin askelin
b) melko nopeasti, lyhyin askelin X
c) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e) hyvin hitaasti


3. Kun puhut ihmisille…
a) seisot kädet puuskassa
b) pidät kädet yhdessä
c) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla X
d) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi


4. Rentoutuneena, istut…
a) polvet ja jalat yhdessä
b) jalat ristissä X
c) jalat venytettyinä eteenpäin tai suorina
d) käpertyneenä jalkojesi päälle


5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit…
a) isolla äänekkäällä naurulla
b) hillitymmällä naurulla X
c) hiljaisella naurahduksella
d) hymyllä


6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen…
a) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b) teet hiljaisen sisääntulon, ja katselet ympärillesi, jotta tunnistaisit tuttuja kasvoja X
c) teet todella hiljaisen sisään tulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana


7. Työskennellessäsi intensiivisesti joku keskeyttää sinut…
a) olet tyytyväinen tauosta
b) olet ärtynyt keskeytyksestä
c) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja X


8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a) punainen tai oranssi
b) musta
c) keltainen tai vaaleansininen
d) vihreä
e) tumman sininen tai liila
f) valkoinen
g) ruskea tai harmaa X


9. Viimeiset hetket ennen nukahtamistasi illalla…
a) olet selälläsi, vartalo suorassa
b) mahallasi, vartalo suorassa
c) kyljelläsi, vartalo taipuneena X
d) käsi pään alla
e) pää peiton alla


10. Näet usein unta…
a) putoamisesta
b) taistelemisesta
c) jonkin tai jonkun etsimisestä
d) lentämisestä tai kellumisesta
e) yleensä nukut vailla unia
f) unesi ovat aina miellyttäviä X


PISTEET:

1. (a) 2 (b) 4 (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4 (c) 2
7. (a) 6 (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10. (a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

41 – 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.

31 – 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 – 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.

Nojes?Torstai 20.07.2006 19:22

Kiitti Oonalle ku teet tällasii nii mäki !


Kirjoita silmät kiinni:

1. Pöydällä on koff pullo: Pöydällä on koff pullo

2. Mulla on pieni suu: Mulla on pieni suu

3. Syökö Gepardi Banaania?: Syökö gepardi bamaamoa

4. Elämä on laiffii: Elämä on laiddii

6. Blondeilla on aina hauskempaa: Blonfeilla on aina hauskempaa

7. Ollaanko kameleita toisillemme?: Ollaanko kameleita toisillemme?

kirjoita peukalolla silmät kiinni:

1. lattialla on housut: ,zffjz,,z on hpifiy

2. kukka tuoksuu: kukks ryijsyy

3. tänään oli kivaa : tänään olin ikivss

Älkääkä ees kysykö.Keskiviikko 19.07.2006 18:14

1. Miltä sinusta tuntuu juuri nyt?
- vittujes.

2. Oletko pitkä vai lyhyt?
- pidempi ku sä

3. Miten elämäsi sujuu yleensäkin?
- helvetinkuustoista joo melkeen.

4. Kuunteletko nyt jotain kappaletta, mitä?
- Morian - Tomorrow

5. Oletko ihastunut tällä hetkellä?
- ehkäpä. mut siitäkää tuu mitäävittu.

6. Oletko koskaan menettänyt ketään, jota et voi saada koskaan takaisin?
- muutaman liikaa...

7. Osaatko laulaa?
- jos haluutte kuunnella kissantappoo nii sit.

8. Missä olet tällä hetkellä?
- himassa.

9. Missä haluaisit olla?
- Bora Boralla.

10. Kenen kanssa?
- yhen pojann.

11. Paistaako ulkona aurinko?
- kylhä se.

12. Tärkeintä elämässäsi?
- world peace. must tulee missi selkeesti.

13. Juotko kahvia?
- joisin jos joku keittäs.

14. Teetä?
- välil.

15. Kaakaota?
- jos sitä ois.

16. Alkoholipitoisia juomia?
- välil.

17. Oletko musikaalinen?
- joo. soitan suutani tosi paljon.

18. Osaatko soittaa mitään instrumenttia?
- nokkahuiluu joo.

19. Pidätkö kitaran soittamisesta?
- varmaa pitäsin jos oisaisin.

20. Entä rumpujen?
- joo no se on hauskaa. kaikil vaan tuntuu hajoovan tärykalvot sillon ku mä soitan.

21. Oletko matkustellut koskaan?
- jokapäivähän mä matkustan. paloheinään ja pois, paloheinään ja pois...

22. Jos, niin missä maissa olet käynyt?
- epsanja, kanaria, ruotsi, venäjä, turku, viro, egypti, saksa, jenkit... seuraava kohde on bulgaria, sen jälkeen tanska ja ranska.

23. Onko sinulla kaljamaha?
- jjoo. mullon onepack, enemmän vähemmällä. muut hankkii sixpackin, mullon tynnyri.

24. Oletko koskaan meinannut kuolla?
- kyl.

25. Teetkö omaa musiikkia?
- teiän onneks en.

26. Oletko kielitaitoinen?
- tottakai. puhun ainaki suomee ja siansaksaa.

27. Oletko suomalainen?
- en, oon mandariinikiinasta.

28. Onko suvussanne ketään julkkista tai muuten vaan rikasta ihmistä?
- joo mun äidinsuku on sellast porvarinyyppii.

29. Kuinka monta autoa perheelläsi on parhaimmillaan ollut samaan aikaan?
- kaks. ja siihen aikaan vaan yhellä perheestä oli kortti.

30. Kenelle soitit viimeksi, koska?
- eilen varmaa annalle.

31. Oletko koskaan antanut turpaan?
- joo. jokapäivä.

32. Haluaisitko olla joku muu?
- melkeen kuka vaan muu kelpais.

33. Entä haluaisiko kukaan muu olla sinä?
- haha ei kukaa täl hetkel.

34. Onko sinulla kaunis hymy?
- ei. vielä.

35. Miten naisasiat sujuvat?
- hyvin. nii kauan ku toi vaimo pysyy uskollisena :o

36. Oletko koskaan kokeillut tupakkaa?
- emmä oo kokeillu. poltin sitä joskus.

37. Oletko tyylikkäämpi kuin kaverisi joiden kanssa enimmäkseen liikut?
- munkaverit pukeutuu yleensä roskasäkkeihin. et joo.

38. Paljon kello on?
- 15.14

39. Mitä tämän jälkeen?
- Meen varmaa suihQ

Nojee.Keskiviikko 19.07.2006 17:50

1. Sijainti? Helsinki
2. Opiskelu/työpaikka? Suomalais-venäläisen koulun lukio ja CRS
3. Vaatetus? paita ja shortsit
4. Olotila? tylsäätylsäätylsää
5. Musiikki? emT joku ihme nettiradio hässäkkä.
6. Ärsytys? Hampait aristaa :F
7. Ilon aihe? Äähhähähähh mitä vittuu. oiski.
8. Ihastus? emmäkerro.
9. Ajatus? vois koht keksii jotai fiksumpaa tekemist ku nää.
10. Mieliteko? nuQ

VIIMEISIN:
1. Humala? varmaan joskus viimetalvena.
2. Automatka? eilen olin äitin kyydissä.
3. Kalenterimerkintä? öövarmaan et pois sairaalast.
4. Elokuva? mm, oiskohan ollu 2fast2furious?
5. Tekstiviesti? Suskulle taisin jotai lähettää.
6. Lääkäri/sairaalakäynti? tossa viimeperjantaina.
7. Vaateostos? tää paita :P
8. Matka? minne? eilen kävin stadissa, joululomalla olin Egyptissä.
9. Pettymys? mJaa, ehkä parempi etten kerro.
10. Unohdus? Unohdan kaiken-

SEURAAVA/TULEVA:

1. Keikka/Konsertti? EmT
2. Yöpaikka? oma sänky<3
3. Ostos? varmaan joku iha tyhmä.
4. Rahanlähde? Kela kunniaan :P
5. Tavattu ystävä? ei mulloo kavereita ne vihaa mua :<
6. Soitettu puhelu? varmaa soitan äitille et käy kaupas.
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? dataan itteni kuoliaaks.
8. Juhlan aihe? sitä ootellessa.
9. Lupaus? jää nähtäväks.

LEMPI:

1. Jogurtti? yää. joku mansikkajuttu.
2. Tupakkamerkki? emmä enää harrasta :<
3. Piirretty elokuva? leijonakuningas<3
4. Itsetehty ruoka? mm<3 riisi ja kanakastike<3
5. Rakkauslaulu? hha
6. Baari/Ravintola? SoHo<33 vaik oon vähä liiannuori sinne :/
7. Auto? joku maantiekiitäjä niinku vaik polkuauto.
8. Sunnuntain viettotapa? nukQ
9. Ruokakauppa? ruokaa ku ruokaa.
10. Levyn kansi? pff.

EPÄMIELUISIN:

1. Virvoitusjuoma? Dr.Pepper hyi !
2. Asia kotipaikkakunnallasi? mullon liikapitkämatka kaikkialle.
3. Herätys? kouluaamu.
4. Suudelma? eemT.
5. Karkki? ff jotku aniskarkit.
6. Puoli itsessä? oon salee hullu.
7. Sairastettu tauti? se kurkkujuttu mist lääkäri ei tienny mitä se on.
8. TV-Ohjelma? kaikki noi päivätsätit ja soitajavoita-jutut
9. Alkoholijuoma? Varmaan joku munalikööri :E tai viski !
10. Kieli? eemT.

Tylsät kotona vietetyt päivät part2Keskiviikko 19.07.2006 17:31

MIIRA MÄ OTIN TÄN SULTA ET ÄLÄ TEE SAMAA MOGAA KU VIIMEKS ;D

[x]Suudellut miestä
[x]Suudellut naista
[x]Käynyt huussissa
[x]Harjannut kissaa
[ ]Ollut jälki-istunnossa
[x]Lyönyt kaveria
[x]Halannut naapuria
[x]Juonut samppanjaa
[ ]Heittänyt televisiota ikkunasta
[x]Yöpynyt hotellissa
[x]Käynyt Amerikassa
[x]Puhdistanut wc-pönttöä
[x]Käynyt Puuhamaassa
[x]Polskutellut Serenassa
[x]Valehdellut äidilleni
[]Ollut musiikkivideossa
[x]Tanssinut napatanssia
[x]Varastanut
[]Kokeillut isäsi pitkiä kalsareita
[x]Valvonut koko yötä ja seuraavan päivän
[x]Rikkonut ikkunaa
[ ]Sanonut "rakastan sinua"
[ ]Ollut rippileirillä
[x]Nukkunut villasukat jalassa
[x]Ollut päivän syömättä mitään
[]Ajanut traktorilla
[x]Tilannut taksia
[x]Yrittänyt iskeä itseäsi yli 7 vuotta vanhempaa ihmistä
[]Ajanut viiksiä
[ ]Pureskellut kynsiä
[x]Soittanut pilapuhelua
[ ]Ollut Ankkarockissa
[x]Rikkonut lupaustasi
[x]Ollut moottoripyörän kyydissä
[x]Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa
[ ]Soittanut seksilinjalle
[x]Haukkunut hoppareita
[ ]Soittanut bassoa
[x]Kuullut kunnasta nimeltä Vesanto
[x]Uinut vaatteet päällä
[x]Kuunnellut klassista musiikkia
[ ]Ajanut pyörällä laiturilta järveen
[x]Röyhtäissyt ruokapöydässä
[ ]Koskenut sähkölankaan eli paimenpoikaan
[x]Nielaissut jääpalaa
[ ]Tippunut ponin selästä
[x]Haukkunut hevareita
[x]Ollut vaahtobileissä
[x]Lähettänyt viestiä mtv3 chattiin
[x]Soittanut väärään numeroon
[ ]Oksentanut ruusupuskaan
[ ]Vilautellut julkisilla paikoilla
[x]Halannut julkkista
[x]Itkenyt ilman mitään syytä
[x]Ollut järjestämässä discoa
[x]Siivonnut lattialta oksennusta
[x]Kävellyt yli 10cm koroilla
[ ]Karannut kotoa
[]Tilannut Mix-lehteä :D
[x]Saanut 4 kokeesta
[ ]Pelannut kännykällä kirkossa
[x]Pelännyt hämähäkkejä
[ ]Ihaillut gootteja
[x]Hävennyt kilojani
[]Ollut puolukassa
[x]Rakastunut
[x]Pitänyt stringejä
[x]Nolannut itsesi ihastuksesi edessä
[x]Laulanut kun olet ollut kävelyllä ja kuvitellut ettei kukaan kuule...
[x]Liftannut
[x]Kerännyt mansikoita
[x]Käynyt navetassa
[]Esittänyt Güntheria
[]Juonut pepsiä ja maitoa sekaisin
[]Ollut yksin lentokoneessa
[x]Eksynyt kaupungille
[x]Laulanut mikrofoniin
[x]Laittanut metalliesinettä mikroon tai muuta mitä sinne ei saisi laittaa
[]Astunut lehmän paskaan
[x]Nielaissut purukumia
[]ollut/vieraillut vankilassa
[x]Itkenyt itseäsi uneen
[x]Tykännyt The Rasmuksesta
[x]Seurustellut
[x]Käyttänyt narubikineitä
[x]Laihduttanut
[]Keräillyt kaljapullon korkkeja
[x]Juonut hylamaitoa
[]Fanittanut RAW:ta
[x]Käyttänyt ripsentaivutinta
[x]Koskettanut käärmettä
[x]Juonut venäläistä valkoviiniä
[x]Hävennyt tyttö/poikaystävääsi
[x]uinut avannossa
[x]tehnyt runoa
[x]ollut isosena jollain leirillä
[x]jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
[x]tuntenut itseni yksinäiseksi
[x]harrastanut näyttelemistä
[x]lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja
[ ]neulonut lapasia
[]tykännyt Stand by me-leffasta
[x]eksynyt
[x]keksinyt aprillipäivänä pilaa jonka joku uskoi
[x]järjestänyt yllätysjuhlia jollekin
[x]syönyt pizzaa aamupalaksi
[x]saanut paniikkikohtauksen
[x]ollut poliisiautossa
[x]omistanut lemmikkieläintä
[x]laulanut sooloa jossain tilaisuudessa
[ ]soittanut/laulanut bändissä
[x]ajanut autoa
[x]ajanut mopoa
[x]nukahtanut koulussa tunnille ...zZz...
[x]lukenut salaa toisen päiväkirjaa
[x]ollut tietokoneella yli 5 tuntia putkeen
[]ollut yli kuukautta pois kotoa
[x]ollut kesätöissä
[x]luntannut kokeessa
[x]antanut rahaa katusoittajalle
[x]ensin inhonnut jotain leffaa/tv-sarjaa ja sitten alkanutkin tykkäämään siitä
[x]käynyt ruotsissa
[x]irkannut
[x]pelannut twisteriä
[x]seurannut Kauniita ja rohkeita kokonaisen jakson verran
[]hukannut kirjastonkirjan
[x]kulkenut alasti kotona
[]ollut galleriassa päivän kuvana
[x]opetellut elvyttämistä
[x]Pelannut (mini)golfia
[x]ollut sairaalassa yötä
[ ]vuokrannut asunnon
[x]ollut lapissa
[]esiintynyt oikeassa teatterissa
[x]käyttänyt heijastinta
[x]leikkinyt pikkuautoilla
[x]syönyt viimeisen tunnin sisällä
[x]valvonut yli 48 tuntia putkeen
[x]ollut onkimassa
[ ]kuvitellut olevani kala
[x]palauttanut kokeen tyhjänä
[]ollut nälkäpäivä-kerääjänä
[x]pessyt hampaani joka ilta
[x]käynyt lääkärissä viimeisen vuoden aikana
[x]käynyt kampaajalla/parturissa viimeisen vuoden aikana
[x]ihastunut/rakastunut viimeisen vuoden aikana
[ ]lähtenyt bilettämään ja herännyt ihan toisesta paikasta ilman
mitään muistikuvaa miten sinne eksyit

1. Paljonko kello on: 21.12
2. Etunimet: Nina Johanna
3. Lempinimet: Ninnu, Dori
4. Syntymäpäivä: 25.9
5. Missä asut? Helsingissä
6. Mitä koulua käyt? Ässäriiiiiiiiiiiiiiii jes.
7. Sisarukset/veljet?: Kolme siskoa ja veli.
8. Eläimet: rottakoira, kaks kissaa, kaks kilpparia ja kaks jotai rottaa
9. Vasen-/oikeakätinen?: oikee

ULKONÄKÖ:

10. Hiusten väri?: blonde.
11. Silmien väri?: jotku siniharmaat varmaa.
12. Pituus?: 174
13. Silmälasit/piilolinssit?: molempi parempi.
14. Lävistykset?: so not.
15. Haluaisitko lisää?: ku pääsis ees alkuun-
16. Tatuoinnit?: not.
17. Haluaisitko lisää?: niitä odotellessa
18. Käytätkö sormuksia?: emmä nyt
19. Millainen on tyylisi?: wtF mikä seo


VIIME AIKOINA:

21. Millainen olo sinulla on juuri nyt? : TYLSÄÄ HEI JOTAI ÄKSÖNII NYT
22. Mitkä housut sinulla on jalassasi?: farkut
23. Mikä paita sinulla on päälläsi?: joq systerin toppi ja sit huppari
25. Miltä hiuksesi näyttävät?: varmaan aika omituisilta.
26. Mitä biisiä kuuntelet?: sitä pussycatdollsin buttonsia
27. Mitä söit viimeeksi?: suklaat<3
28. Millainen sää siellä on?: aurinkoinen
29. Viimeisin puhelu?: viiville :>
30. Viimeisin uni, jonka muistat?: hha, ennoo kertomas.
31. Kenelle puhut juuri nyt?: en kellekää. oon vaa epäsosiaalinen.
32. Paljonko kello on?: 21.17
33. Puhelinnumerosi neljä viimeistä numeroa?: 1181
34. Jos olisit puukynä, minkä värinen olisit?: mä en ois puukynä ollenkaa. mut punanen.
35. Oletko koskaan melkein kuollut?: kaks kertaa.
36. Pidätkö siitä henkilöstä jolta sait tämän kyselyn?: otin tän kai Miiralt. et on se iha kiva<3
37. Miten syödään domino?: niinku muutki keksit.
38. Mikä saa sinut iloiseksi?: jotku kivat jutut. ja tyypit.
39. Minkä levyn aiot ostaa seuraavaksi?: ostaa? levyi? mullon dc.
40. Paras sinulle annettu neuvo?: älä.
41. Oletko koskaan voittanut palkintoa?: kai mä joskus.
42. Tulevaisuutesi?: meni jo. enkä saanu kiinni.
43. Tykkäätkö tanssista?: aina.<3
45. Tyhmin juttu, jonka olet tehny?: luulette vaa et kerron.
46. Mikä on lempimuistosi?: mmpf;P
47. Jos voisit vaihtaa jonkun asian itsessäsi, mikä se olisi?: koko hoitokiitti.
48. Missä shoppailet eniten?: kaupois.
49. Mitä kuuntelet nyt?: Christina Aquilera - Ain't no other man <3
50. Lempipojan nimi? : emmä kerrositäkää!
51. Tytön?: :o emT.
52. Maryjane vai crack?: nytt meni ohi, kovaa ja korkeelta.
53. Juotko?: joo, mehuu ja limuu.
54. Mitä shampoota käytät?: jotai semmost juttuu.
55. Mitä urheilua vihaat eniten?: MURTOMAAHIIHTO JA HELLEN TUNNIT VITTU
56. Mitä pelkäät eniten?: ei pidä manata.
57. Kuinka monta tv:tä talossasi on?: viis
58. Omistatko oman puhelinlinjan/kännykän?: tottakai
59. Millaisen?: samsungin joku läppä
60. Oletko koskaan katkonut luitasi?: en, mut niit on katkottu mun puolesta.
61. Mistä unelmoit?: monist asioista. <3
62. Entä mitä kuuntelet nyt?: jotai ihme hihhulimusaa.
63. Kuka on mölyisin kaverisi?: jonna tai katri. ne on aika samal tasol.
64. Kuka on hiljaisin kaverisi?: mmF emT.
65. Onko cheerleading mielestäsi urheilua?: välil.
66. Kuinka monella nuolaisulla pääsee tikkarin sisään?: sitä kuuluu pureksii.

RAKKAUS:

67. Uskotko rakkauteen?: en just nyt :F
69. Onko sinulla ihastusta?: onn.
71. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: njuu.
73. Minkä laulun omistaisit rakkaallesi?: ;P <3
74. Minkä asian huomaat ensiksi vastakkaisessa sukupuolessa?: kasvot
75. Pisin ihastus?: liian pitkä...
76. Oletko ujo pyytämään treffeille?: khyl. mua saa pyytää.
77. Oletko omistavainen vai välinpitämätön?: varmaa eka mut jotai silt väliltä.
78. Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu?: kaikki vaa vittuilee aina nii emT.
79. Ovatko muut kehuneet kauneuttasi?: hha. ei koskaa.

KUMPI ON PAHEMPAA:

81. Marilyn Mansonin vai Rob Zombien suuteleminen?: ne on molemmat ällöi :<
82. Nälkäkuolema vai jäätymiskuolema?: nälkäkuolema. oon vaa nii syöppö.

MIELIPITEESI POJILLA:

83. Pitkät vai lyhyet housut?: pitkät.
84. Pitkät vai lyhyet hiukset?: lyhyet tai sittei ollenkaa. siili<3
85. Kiharat vai suorat hiukset?: narF
86. Pitkä vai lyhyt?: mun pitunen tai pidempi :D
87. Lihaksia vai ei?: lihaksia

MIELIPITEESI TYTÖILLÄ:

88. Hameet vai housut?: housut
89. Hiukset auki vai kiinni?: auki
90. Pitkä vai lyhyt?: keskimittanen
91. Rintaliivien olkaimet näkyvissä vai ei?: eei.

MIELIPITEESI IHMISILLÄ YLEENSÄ:

92. Söpö vai seksikäs?: molemmat kiitti.
93. Tummat vai vaaleat hiukset?: tummat
94. Pitkä vai lyhyt?: välimaasto.
95. Kiharat vai suorat hiukset?: kiharat
96. Silmien väri?: ruskeet tai siniset<3
97. Pitkät vai lyhyet kynnet?: lyhyet ! paitsi ranskalainenmanikyyri.
98. Hattu vai ei?: eijooei
99. Hyvä vai paha?: hyviksin.
100. Hiukset ylhäällä vai alhaalla?: meni ohi?
101. Koruja vai ei?: koruj
102. Kiva vai tylsä?: kiva
103. Aksentti vai ei?: jjoo. aussi<3
104. Metalhead vai hoppari?: hoppari varmaasit.
105. Rusketusrajat vai ei?: joo
106. Lasit?: ei ne oo kivoi mut menee neki.
107. Koti- vai ulkoihminen?: semmoi välimaasto.
108. Pisamia vai ei?: ne on söpöi<3
109. Ujo vai ylivilkas?: jotai siltä väliltä
110. Hauska vai cool?: molempi parempi.
111. Puhelias vai vaitonainen?: puhelias sillee sopivasti-
112. Kuka on kaunein/komein kaverisi?: :F

TÄMÄ VAI TUO:

113. Valot päällä/pois?: päällä
114. Lumi, aurinko vai sade?: aurinko ja sade ja lumi aina välil.
116. Komediat vai kauhuelokuvat: komediat
115. McDonalds vai Burger King?: mäkkäri
117. Backstreet Boys vai NSYNC?: bäkkärit<3
119. Kivi, sakset vai paperi?: sakset
120. Makkara vai pepperoni?: pepperoni.
121. Kesä vai talvi?: syksy.
122. Makea vai kitkerä?: makea
123. Suklaamaito vai valkoinen maito?: suklaamaito.
124. Kalja vai Dr. Pepper?: hhyi molemmat :E
125. Puolityhjä vai puolitäysi lasi?: puolityhjä
126. CD vai kasetti?: cd
127. Video vai DVD?: dvd
128. Kissat vai koirat?: kissat<3
129. Muta- vai kivipaini?: muta :P
130. Vanilja- vai mansikkajäätelö?: vanilla.
131. Murtomaahiihto vai lumilautailu?: lautailu
132. Yö vai päivä?: päivä
133. Kakku vai piiras?: kakku
134. Hopea vai kulta?: hopea.
135. Timantit vai helmet?: timantit
136. Auringonlasku vai -nousu?: lasku

LEMPI - :

137. Väri?: turkoosi.
138. Ruoka?: riisi ja kanakastike<3
139. Pikaruoka?: jjuustohampparit.
140. Karkki?: suklaa
141. Juoma?: cola tai sit mun mehu :o
142. Jäätelö?: triple-suklaaaaaaaaaaaanam<3
143. Urheilu?: vitut mitää sellasii. mut thaiboxing<3
144. Eläin?: kissaeläimet.
145. Musiikkityyli?: sekalaijnen.
146. Radiokanava?: KLF, energy
147. Laulu?: Christina Aquilera - Ain't No Other Man, ja sit se Mas Que Nada<3
148. Bändi/artisti?: vitut ala luettelee.
149. Numero?: 3, 9
152. Kuukausi?: syys-ja heinäkuu.
153. TV-ohjelma?: Las Vegas.
154. Kauppa?: eemT
155. Tuoksu?: Carolina Herreran Chic<3
156. Opettaja?: hoh.
157. Peli?: se photoplayn shanghai.
158. Sana?: NINZA

OLETKO KOSKAAN..:

160. Polttanut?: yyep
161. Juonut alkoholia?: jepp
162. Joutunut petetyksi?: so not.
163. Rikkonut lakia?: jatkuvasti<3
164. Juossut poliiseja pakoon?: ..jjuuu
165. Varastanut jotakin?: haha kyl.
166. Yrittänyt tappaa itsesi?: ...
167. Yrittänyt oksentaa pakolla?: joo
168. Huijannut vanhaa miestä?: en
169. Itkenyt, jotta pääsisit helpolla?: emmä kai.

JA VITTU OLI TYLSÄÄ