IRC-Galleria

Dormant_Sprite

Dormant_Sprite

is a carebear.

asiasta seinäänMaanantai 21.01.2008 00:42

"Sori, mut ei meil oo telkkarii joten siirry vaa naapuriin siit" Jami tokaisi joksenkin pöllämystyneenä. "Eh, en mä mikään tarkastaja ole" Sonya tokaisi miehenpuolikkaaseen katsomattakaan ja tunki itsensä pomminjäljiltä olevaan eteiseen. "Nii öh - " "Sonya Narita" nainen ojensi kättään Jamin keskeyttäen. Jamin ajatuksia ei ollu vaikea lukea, kaunis, hänen mittainen nainen astuu asuntoon kuin mistäkin elokuvasta napattuna. Punamustat hiukset heilahtaen nainen käänteli päätään ja katseli ympärilleen, kunnes sai näköpiiriinsä Jeren. "Ootsä joku poliisi, ei siis ei me olla mitään laitonta tehty tai mitään" Jami koitti änkyttää samalla tavaroita sivuun potkien.

"Älä tuijota sitä muijaa, se koittaa syödä" Jere totesi koppavasti Jamille ja sai vastaukseksi oudoksuvan katseen. "En mä tuijota, mä ihailen"
Ruokasali loisti hiljaisuudellaan iltapäivästä. Ainostaan Jamin näpytys kaikui sen seinästä toiseen, kunnes askeleet rikkoivat tasaisen napsutuksen. "Otatko kahvia?" Sonya kysyi esittäen harvinaista hymyään. "Joo, kiitos. Koitan saada tän valmiiksi nyt, kun ajattelin et on mukavan hiljasta" Jami totesi vastaukseksi. Sonya istuutui Jamin vastapäätä olevaan tuoliin ja alkoi hörppimään omaa kahviaan. "Mikä tää homma oikein on?" Jami keskeytti hiljaisuuden. "Siis, miks meidät on sotkettu tähän ylipäänsä?"

--


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.