IRC-Galleria

DrMoon

DrMoon

Yönturvaaja, Deputy tai Dr. Sam

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »
No jo se on perkele,

nukkuakin pitäs, mutta kun vaan uusia ideoita ponnahtelee alitajunnan syvyyksistä, eikä malta mennä pitkälleen. Mun mielestä yksi hienoimpia elämän saloja on törmätä ihmisiin, joilla on visioita, unelmia, elämänhalua sekä voimia seurata omaa polkuaan (välittämättä siitä, mitä muut kenties heistä ajattelevat).

Se on vaan jännä huomata kuinka päättäväisyys, oman jutun tekeminen ja halu tehdä tästä maailmasta himpun verran parempi paikka kuin se oli sen löytäessämme inspiroi näitä tapauksia elämään täysillä. Monet suuret on ponnistaneet onnettomista oloista tai elämän vuoristoradan ylä- ja alamäistä uusiin ulottuvuuksiin. Heille pitää nostaa hattua ja antaa respektiä oikein urakalla.

Itseäni pöyristyttää ihmiset, joilla on ihmeellinen taito nähdä kaikki asiat negatiivisten lasien lävitse, olemalla pessimistejä realistin salavaatteissa. Speaking of true cross-dressing. Realisti saa olla, mutta ei sen kustannuksella, että uudet mahdollisuudet menee ohi suun. Mikähän olis se lääke, jolla ihmiset ottais itseään niskasta kiinni, eivätkä vaipuisi masennukseen, huonoihin fiiliksiin ja mielikuviin.

Se on nimittäin jännä juttu kuinka elämältä saa sitä mitä tilaa - usein pienellä viiveellä. En ole vielä tavannut ihmistä, joka voisi rehellisesti sanoa että hänen mielikuvat, maailmankatsomus, uskomukset ja fiilikset eivät olisi 100% suhteessa siihen, mitä hän on elämältään saanut. On myös mielenkiintoista nähdä kuinka uutta nousua tapahtuu, kun joku uskaltaa oikeasti muuttaa noita muuttujia ja pitää ne muutettuina.

On kuin elämä olisi peili, joka peilaa alitajuntamme kokonaissummaa, sinne syöpyneitä käsityksiä siitä mitä elämä on.

...muutosvoima alkaa yksilöstä - joten time to choose again ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.