IRC-Galleria

Dr_Horrible

Dr_Horrible

A rabbit hearted girl, frozen in the headlights

Selaa blogimerkintöjä

Sm3tanan wanha studiopäiväkirja <3Sunnuntai 08.08.2010 14:56

"Noh, näihin soittohommiin täytyy kyllä suhtautua huumorilla - se on kuitenkin vain kolkkaamisen jälkeen toiseksi helpoin tapa saada naisia."

Vittu oon muuten pitänyt taas galtsupäiviksen aika hyvin tälleen teemallisena!


Kaikka:"Bridgessä soitellaan trioli-humppakompin päälle välillä kuudesosia, välillä kahdeksasosia, välillä 10 1/2 -osia. Sitten onkin aika käydä leipomassa mummon kanssa pullaa jonka jälkeen otetaan avannossa sukelluskisa vaaleanpunainen pilkkihaalari päällä ilman sukelluslaitteita, side silmillä ja toisessa kädessä Kanadan metsäkettu. Juuri ennen kertsiä soitetaan muille bändin jäsenille ja kysytään viime viikon lottonumerot..

Tiedän, kuulostaa helpolta, mutta kun tämä kaikki tapahtuu alle kymmenessä sekunnissa niin miulla leikkaa aivot kiinni ja päässä alkaa pyörimään repeatilla se, kun pienenä poikana ajoin uudella pyörällä alamäkeä niin kovaa kun jaksoin pää edeltä tukkirekan peräkärryyn (vahingossa siis). Taustamusiikkina visiossani soi epävireisellä pianolla soitettu Sibeliuksen Finlandia, jonka taustalla polkee drum'n'bass komppi. Pelottavaa.. "
Hyrde: "Haloo haloo! Täällä Kaikan psyyke! Olet suoriutunut tehtävistäsi jokopitäen suht täydellisesti! Muutaman näppäilyn jouduit tänään uusimaan, sillä studiolle saapunut kitaristi-vokalisti käski. Mutta Kaikka, hyvä Kaikka! Minä olen pääsi ääni! Hyvin tehty ja soitettu, se on siinä! Nyt vain tarkkailemaan mitä Pekl saa aikaan. Ja kuumeinen Miitri. Ja houreinen Hyyrynen. Olet transessa!"
Hyrde:"Hei, olen Pekl'in psyyke! Olen kymmensorminen elegantti, vaudeville in the dream house! Three steps down and you're off to Never land. Will, touch me until it bleeds! Mitä vittua mie olen juonu? Mr. Smirnoff, where are you? Right here in your arms so in love! Hotelli Perseo in the Italy's Rimini Beach! Who-a!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.