IRC-Galleria

California, rest in peace!Torstai 18.05.2006 15:03

Onpa taas mahdottaman tylsää... aioin siivota tänään talon, mutta näyttää siltä, että se siirtyy huomiseen...:P En oo taaskaa yhtää laiskalla tuulella :D Nälkä vaivaa, muttei jaksa keittiöön asti mennä, siellä kuitenki ois ruokaa. No joo, kohta meen.

Haluttais mennä amikseen kahville, mutta ei oo autoa, eikä viitti ennää vaihtaa vaatteita, että menis rullaluistimilla. Sitäpaitsi siellä on ihan liian kylmä. Pakko oottaa että saa auton takas. No, pitäs tuonne ulkoilmaan vaivautua tänään pelaamaan fudista, mutta se onkin ihan eri asia :D Ja rokkia soittamaan taas illalla, se on kivvaa!!! Pitäs varmaan alkaa pitämään "Kesäisten poikien" ensimmäisiä soittotreenejä, jos se meidän uusi bändi tottelee tuota nimeä; no mulle se ainaki on aina "Kesäiset pojat" =)

Harri-Petteriltä pitäisi ostaa se kitara poies, on se kuitenki 18 kertaa parempi ku tuo minun nykyinen. Mikkien osalta noin 100 kertaa parempi :P Ja se on PUNAINEN ja ROCK!!! Ja hyvä soittaa... ja kaikkea =) Hapehan oli eilen saanu sen uuden kitaransa.

Tulis nyt se banana sieltä kuusamosta, niin sais niitä rockimpia kajalikuvia tänne, siis ajalta ennen kuin kajalit levis ja piti luopua siitä mustasta, parhaasta, lätsästä. Etsin semmosta eilen Kuusamosta, mutten löytäny. Kotiinpäin tullessa vasta älysin, ettei me käyty Jim&Jillissä ollenkaa, hölömö, hölömö, hölömö minä... Mutta joo, se oli ainaki livenä hyvännäkönen se minun glamrock -lookki, siis minun mielestä, ja Jennan. Hah, ihan sama mitä muut ajattelee, IN YOUR FACE, BITCHES!!! Puhukaa kädelleni, koska pääni ei kuuntele valitusta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.