IRC-Galleria

Dr_PiL

Dr_PiL

we're all mad here

ikäväSunnuntai 30.08.2009 16:31

vanhoja hiuksia :x
vaikka sitä välillä aika tiuhaankin tulee kokeiltua ja vaihdeltua vaikka minkä värisiä ja tyylisiä hiuksia lisäkkeitä myöten, niin aina se jotenkin palaa takaisin siihen punaiseen päähän.
nyt oon tullut siihen tulokseen, että vaikka kuinka tässä yrittäis poistaa väriä päästä, niin ei se siihen haluttuun lopputulokseen eli ihan valkoiseen koskaan tuu pääsemään. valkoinen shokkivärikään ei oo halunnut tarttua vaikka sitä kuinka pitäis koko vitun päivän päässä.

pienimuotoinen survey: pitäisiö tässä pikkuhiljaa vain antaa periksi tuon valkoisen värin kanssa ja suosiolla värjätä se punainen takaisin mistä on sitten taas kauhea homma saada sitä väriä pois kun taas siihen kyllästyn, vai pitäisikö unohtaa kestovärit for now ja hommata vaikka joku uus ihmeellinen väritys, kuten vaikka violetti(mikä on tainnut viimeksi olla päässä joskus ala-asteella?) tms.. ?
shokkivärit kuitenkin joskus jopa lähtee pois ihan ilman turhia värinpoistoja.

sanokaa toki mielipiteenne tai jos teillä on jotain muita ideoita. vaikka kysyn mielipidettä jostain niin voi olla etten joka tapauksessa noteeraa juttuja mitkä muiden mielestä näyttää hyvältä mulla, mutta voin toki saada jotain ideaa, if someone wants to share..??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.