IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Huomenta vaa Rassenki puolesta!Tiistai 09.12.2008 17:30

Heräsin tänää aamulla klo 6.50 ja ensitöikseni menin siivoamaan Rassen (kääpiöluppakorva kani) häkkiä. Juuri kun olin "ihmisten" vessassa siivoamassa Rassen vessaa kuuluu kauhee kolina häkistä, mutta ajattelen et jotain se siel "bilettää" (Rasse bilettää aina ku se kolistelee sen häkkiinsä, mami keksi ton) ja ykskaks Herra onkin vessan ovella. Siitä sit vaa hommat seis ja jahtaamaan kania ympäri kämppää.. Ei oo mikä tyhmä kani. Oli kiivenny häkistänsä ulos ku jätin yläluukun auki..

Eilen tosin Herra oli vähän villinä.

istuin olohuoneen ovella, koska äiti ei antanu Rassen tulla olohuoneeseen (kukat muuten vaarassa!!) ja Rasse istui vieressäni. Äkkiä kauhee loikka ylöspäin ja kauheeta ravia keittiöön ja takasin + melkein hyppäs siin vauhis mun jalkojen yli mut onneks olin vähä nopeempi ;D

Äiti sano keittiöön mennessä et oli pojal kauhee vauhti ku keittön matto oli rullalla xD

Nauran tolle vieläki *total reps*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.