IRC-Galleria

DragonDreamer

DragonDreamer

 

Blogi

- Vanhemmat »
Saavuin Padikselle 12.7. lauantaina noin klo. 12.30. Kokoontuminen Tikkurilan kirkon edessä oli 9.45 ja lähtö 10.00. Säät suosivat koko päivän eli aurinko paistoi täydeltä terältä! Leirin avauksessa järjestäydyimme palokunnittain ja saimme samanlaisia komennuksia kuin armeijassakin : "Kolmiriviin järjesty!" "Asento!" yms. Noin 1,5h avauksesta järjestäydyimme uudestaan lippukentälle kurssien jakoa varten. Itse menin väestönsuojelu- kurssille eli varautumiskurssille. Saimme leirin aikana erilaisia lempinimiä; varustus, valitus, valaistus, VeSSa, VS, VSS, Ufot, Teletapit, Avaruustaistelijat ym. Mutta rakkaalla lapsellahan on monta nimeä ;)

Leirillä on AINA järjestäytyminen kursseittain aamupalalle, lipunnostoon, lounaalle, päivälliselle ja kurssikohtaiset kokoontumiset. Iltapala oli vapaaehtoinen, mutta muille ruokailuihin piti mennä vähintään ruokalan eteen oman kurssinsa kanssa, jos ei mennyt syömään. Leirillä satoi vain kahdesti; Tiistai yönä ja torstaina päivällä =D

Saimme VSS:llä "fashion" vaatteet: isot, harmaat housut ja takki, VSS maski suodattimella ja kumiset hanskat. Ihastuin yhteen kurssilaiseenkin, Lauriin, joka on myös ainoa jonka nimen muistan (siis jos vantaan alueen VPK:sta muita kurssille tulleita ei lasketa mukaan).

Keskiviikkona 16.7 lähdimme "rankalle" yöharjoituksiin Vääksyyn. Kokoonuimme ensin kokoontumispaikalla Vähä- Tarus- nimisen järven rannassa noin. klo 18.00 ja lähdimme sieltä kahdella autolla (ES 372 ja ES 382 [ES = Espoon Sopimus]) hotelli Tallukan eteen ja siirsimme tavaramme ES 382:een. Sen jälkeen lähdimme tunniksi Vääksyn "keskustaan". Palattuamme hotellin eteen roudasimme tavaramme autosta läheiseen näköalatorniin, joka oli korkeimmillaan (katosta mitattuna) 50m järven pinnan yläpuolella ja jossa myös yövyimme. Kamojen viennin jälkeen lähdimme uimaan Vääksyn kanavan viereiseen uimarantaan kävellen ja sinne oli yli 2km matkaa vaikka kyltissä luki 1000m eli 1km.. Se vesi oli TOSI kylmää!! Lauri oli kamunsa kanssa ensimmäisinä vedessä! Uinnista palattuamme tiivistimme ikkunat jätesäkeillä ja jeesusteipillä. Puolet putosi yön aikana ja heräsin siihen kun aurinko paistoi suaraan silmiin..

Torstaiaamuna 17.7. menimme Tallukkaan hotelliaamupalalle =P. Lipunnostoon saapuessamme saimme pidätellä nauruamme kurrsin johtajan Ilkan sanoessa järjestelypäälikölle kovaan ääneen "varautumiskurssi valmiina lipunnostoon rankan yöharjoituksien ja maittavan hotelliaamiaisen jälkeen!" Illalla olin lähellä nirhata yhden Bassen, koska hän uhkasi kertoa Laurille, että olen kusessa siihen.

Perjantai 18.7. oli purkupäivä. Ei olisi millään jaksanut pakata, mutta oli pakko. Pyysin myös Bassea hankkimaan Laurin numeron itselleni, mutta loppujen lopuksi minun piti itse hankkia ja siihen se sitten jäi.. En uskaltanu kysyä XD Christian, meidän kouluttaja, kiusoitteli ja virnuili minulle kun sai tietää, että olen kusessa Lauriin.

Leiri Loimaalla talvella 2007(part 4)Keskiviikko 28.02.2007 19:01

23. päivä perjantaina oli leirikilpailut ja siinä oli aiheenna näyttelyt. En saanut Jennin kanssa Willeä, mutta otimme Harrin. Laitoimme sille letit harjaan ja häntään. Ulkona Lissu alkoi pukittelemaan. Tulimme Harrin kanssa neljänneksi (jaettu sija). Hevosten hoidon jälkeen aloimme "kiusaamaan" Miaa ja Idaa. Sidoimme heidät yhteen ja patistelimme heitä "ravaamaan". Se oli hauskaa.

Myöhemmin haimme Prisan ja Willen sisälle ja kysyin voinko antaa Willelle porkkanan ja harjata sen. Oli kyllä haikeeta harjata se. Kun olin antanut Willelle porkkanan, se tuupasin päälleni heiniä... XD Aika huvittavaa. Pääsin Karon kyydissä Helsinkiin isän luokse ja sovimme, että menemme katsomaan joku päivä Night at the museumin kahdestaan ja menemme myös Ankkarockiin.


KIITOS LEIRISTÄ KAIKILLE LEIRILLÄ OLLEILLE!!! ENSI VUONNA UUSIKSI!

Leiri Loimaalla talvella 2007 (part 3)Torstai 22.02.2007 22:28

Tänään aamutunnilla ratsastimme ilman satulaa ja menin Danilla (risteys poni). Ravissa oli todella helppo pysyä selässä, kun löysi oikean kohan selässä ja pystyi istumaan syvällä. Tunnilla menimme vain ravia ja käyntiä, mutta halukkaat pystyivät laukkaamaanki (en kuulunut niihin).

Päivemmällä meillä ei ollut tuntia, mutta kokeilimme hiihtoratsastusta Danin ja Willen perässä. Minä pääsin Willen perään ja se oli kivaa puuhaa, vasen jalka ja alaselkä tuli kipeiksi... Meillä oli myös hevosajoa Vellun vedettämänä. Sekin oli kivaa puuhaa ja voisin ottaa molemman uusiks.

Illalla kun ponikerhon tunti oli ohi menimme yöratsastukselle maastoon ilman satulaa ja menin Harrilla. Se oli aika mielenkiintoisaa, koska ilo pimeää ja jouduimme menemään aluksi jyrkän ylämäen. Pelkäsin kyllä, että Harri liukastuu siinä mäessä, mutta onneksi sillä oli kavioissa hokit. Doti (Danin emä) lähti ravaamaan moottorikelkan ohi menon jälkeen. Sekoitin "kotimatkan" aikana Harrin ja Willen aika monta kertaa keskenään... Loppu ilta me vietämme koneella olien, jutellen ja veikkaillen, kuka voittaa Idolsissa...

Huomenna perjantaina meillä on aamutunti ja sen jälkeen leirikilpailut, joissa laitamme hoitsut hienoiksi ja viemme ne "näyttelyyn", josta saa ruusukepalkinnon. Toivottavasti minä ja Wille voitamme... XD

Leiri Loimaalla talvella 2007 (part 2)Keskiviikko 21.02.2007 20:52

Tänään meillä oli vain tunti ratsastusta aamulla, sillä menimme päivällä uimaan kun täällä oli jotkut näyttelyt. Tunnilla menimme puomeja ja hyppäsimme pieniä ristikoita. Minä ratsastin Prinsessalla (suomenhevonen) ja se oli todella pirteä, laukassakin piti välillä jarrutella, kun Pirssu innostui pikkaisen... Hanna, meidän ratsastuksenopettaja (tällä kertää oli Susanna opettamassa) sanoi, että oli aika hurjannäköinen estetunti. Jemna tippui Wellun( shetlanninponi) selästä, kun se pukitti ja Willekin teki pari ilopukkia ja meni vähän aikaa pukkilaukkaa.

Päivällä menimme uimaan ja vain neljä meistä ei halunnut mennä uimaan. Meillä oli todella hauskaa. Laskimme luikumäestä, leikimme piilosta yms. Tultuamme sieltä meillä oli ruoka, jonka jälkeen menime auttamaan iltatuntilaisia. Laitoin Wellun kuntoon, mutta sen ratsastaja ei tullutkaan, joten se piti riisua. Tunnin aikana meillä oli vapaata aikaa ja tunin jälkeen menimme ruokkimaan hevoset, se on kivaa puuhaa. Laitoin Virelle (suomenhevonen) loimen. Ruokinnan jälkeen meillä on taas vapaa- aikaa ja sen kulutamme tuttuun tapaan pelaillen, katsoen TV:tä, koneella olien, lukien lehtiä ja jutellen.

Leiri Loimaalla talvella 2007 (part 1)Tiistai 20.02.2007 21:00

Saavuin paikalle 18.2.07 klo 16.00. Kun kaikki leiriläiset olivat saapuneet, lähdimme ratsastamaan, minä pääsin Willellä (new forest- poni), joka on myös hoitsuni. Tunnin jälkeen ruokimme hepat ja loppu aika juttelimme kymmeneen asti illalla.

19. päivä heräsimme klo 8.00 ja aamupalan jälkeen lähdimme tallille, joka on n. 50m päässä leirimajoituksesta. Hoidimme hoitsumme, opettaja jakoi hevoset ja laitoimme ne kuntoon. Ensimmäisellä tunnilla ratsastimme juoksutusliinassa ja minä menin Fayllä (welsh- poni) ja toisella tunnilla menimme ihan tavallisesti etukentällä. Ratsastin Harrilla (russ- poni). Tuntien jälkeen otimme kuvia hevosista, ruokimme ne jä lähdimme käymään kaupungilla. Loppu ilta meni taas leppoisasti jutellen ja lukien heppalehtiä.

20. päivä eli tänään heräsimme klo 8.30 ja meidän piti syödä nopeasti aamupala, sillä meidän piti olla tallilla klo9.00. Ensimmäisellä tunnilla ratsastimme ilman satulaa ja sain mennä leppariponillani Willellä. Keksimme Gean kanssa mitä hullumpia ratsastustapoja. Niitä oli mm. naistensatula- tyylinen istunta, jossa molemmat jalat ovat hevosen vasemmalla kyljellä, väärinpäin ratsastus, silmät kiini ja kädet sivuilla, ilan käsiä ja kuollut inkkai, jossa maataan hevosen selän yli ( jalat toisella puolella ja pää ja kädet toisella). Toki ratsastimme näitä myös ravissa. Toisella tunnilla menimme pellolle ratsastamaan ja menin Fayllä. Fayl oli todella reipas ja välillä piti vähän jarrutellakkin, ettei olisi mennyt ihan edellä menevän hevosen hännässä kiinni. Tunnin jälkeen ruokimme jälleen hepat ja otimme niistä kuvia. Lissu (Fayn varsa) puraisi minua korvasta! Ruokinnan jälkeen kävimme kaupungilla ja loppu ilta menee taas jutelle, pelaillen ps:ää, luiken lehtiä, koneella olien ja laulaen karaokea.

[Ei aihetta]Tiistai 09.01.2007 21:37

1. Olenko sinulle:
a) tuntematon heppu
b) kaveri/ystävä
c) jotain muuta? Mitä?
2. Onko meillä jotain yhteistä? Mitä?
3. Mitä meillä on erillaista?
4. Mistä tunnet minut?
5. Tunnetko hyvinkin?
6. Olenko
a) ihan ok...
b)kiva
c)maailman kauhein ihminen
d)jotain muuta? Mitä?
7. Kauanko olet tuntenut minut?
8. Miten tutustuit minuun?
9. Mitä haluaisit ja/tai tehdä minulle?
- Vanhemmat »