IRC-Galleria

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1627089

Kielletään nuuskan maahantuonti, ja omaan käyttöön saaminen. Mitä tällä taas saavutetaan? Se ,että saamme oikeuteen lisää ihmisiä, kivaa eikö olekkin?. Ei nuuskankäyttö tällä vähene, saamme vain enemmän oikeuden uhreja.
"Nuuskan terveysvaarat ovat kuitenkin kiistattomat, ja siksi nuuska on EU:ssa kielletty." Ja entä rasva? Miten sitten sokeri? Entä suola? Kumma kyllä nämä ovat suurimpia terveysriskejä, miksi niitä ei kielletä? Joo tiedän elintarvikkeita, mutta jos kiellettäisiin kaikki elintarvikkeet joissa näitä on paljon? Miten sitten tupakka?

Tupakka on haitallisempaa tai vähintään yhtä haitallista kuin nuuska, miksi siis kieltää nuuska? Onko sitten parempi, että nuuskankäyttäjät polttavat?

Tupakkalain uudistusta perusteltiin sillä, että terveyskulut ylittävät 2miljardia sen takia. Kuinka paljon valtio saa rahaa tupakkaverosta?

Tupakoitsijat ovat suurimpia ihmisryhmiä, voimmeko vapaasti vittuilla heille kaikilla näillä lakisäädöillä. Kohta tupakkavero nousee niin että aski maksaa 10e, sitten pitää 20m väli muihin ihmisiin kun poltamme.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Uusi+tupakkalaki+kielt%C3%A4isi+my%C3%B6s+lakupiiput/1135242173442

HEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEH, ei naurata.

Kuinka moni teistä aloitti polttamisen, koska pienenä veti näitä lakupiippuja? Varmaan aika moni, tai sitten ei. Kuinka moni nuori polttaa muka piippua? Taitaa mennä Suomen lait nyt typeryyteen, vaihteeksi.


Se vaikka pistämme kovia tuomioita asioille EI SAA NIITÄ KATOAMAAN. Meillä on tämänkin jälkeen silti yhtä monta nuuskanystävää ja polttavia nuoria. Jos vaikka laitan kuolemantuomion pahoinpitelystä eikö kukaan enää lyö ketään?

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/article199357.ece?s=r&wtm=mediuutiset/-18122008

Joo hallussapitokin, kiitti. Ja välittämisestä jopa vankilatuomio :DD Voi herranjestas, oiskohan mielenosoituksen paikka? Onneksi nämä ovat ehdotuksia, mutta ottaen huomioon kuinka paljon idiootteja tuolla hallituksessa on, tämä voisi mennä helposti läpi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.