IRC-Galleria

Drug-Addict

Drug-Addict

•̪● •̪&#9679

Death to all mankind!!!!!Torstai 28.02.2008 15:35

HS: gootit ja maahanmuuttajat tappelivat Elielinaukiolla
Gootti-tyyliin pukeutuneet nuoret ja maahanmuuttajataustaiset nuoret tappelivat Helsingin keskustassa Elielinaukiolla perjantaina iltakymmenen aikaan, kertoo Helsingin Sanomat.

Katutappeluun osallistui paikalle hälytetyn poliisin mukaan noin viisikymmentä nuorta.

Kukaan ei loukkaantunut yhteenotossa vakavammin

Hevarit Vs. Hopparit
Kyseessa oli myös jonkin sortin reviirikiistoja,sekä keskiviikkona tapahtunutta päällekäynnin selvitystä. Maahanmuuttajat olivat käyneet yhden metallisti tytön ja pojan päälle keskiviikkona ilman syytä,ja kyseisenä päivänä oli sovittu tappelu perjantaiksi. Perjantaina tilanne kärjistyi useaan otteeseen. Ensiksi Rautatie-aseman asematunnellissa R-Kioskin edessä. Vartijat menivät väliin ja saivat tilanteen rauhoitettua,mutta vain hetkeksi.
Sen jälkeen Sokoksen mäkkärin edessä alkoi tapahtua,ja yksi maahanmuuttaja saikin kyydin poliisiasemalle. Lopulta Kansallisteatterin lähellä tuli poliiseja sekä vartijoita enemmän mukaan. Mainitsemisen arvoista on myös,että asematunnellissa Sokos tapahtuman jälkeen vartijat antoivat metallisteille luvan tappaa. Siitähän ihmiset innostuivat ja show jatkui kansallisteatterin luokse.

"olivat käyneet yhden metallisti tytön ja pojan päälle keskiviikkona ilman syytä"
->>>> Arvatkaa kuka poika oli... ja tyttöjä oli kaks :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.