IRC-Galleria

DrunkenBunnie

DrunkenBunnie

good life, Godlike

YAM YAM!Perjantai 06.06.2008 17:27

KUNINGATTAREN KUUTTIPIIRAS

Mikäli pidät englantilaisesta ruuasta, erityisesti sisäelimiä sisältävistä piiraista, tämä voi olla juuri sinun herkkusi -ja kuten kaikki englantilainen (ruoka), hyvin, hyvin yksinkertaista (valmistaa).

1 Kuutti
1 paketti voitaikinalevyjä

Nylje kuutti, mutta jätä se tällä kertaa perkaamatta. Kääri nyljetty kuutti voitaikinaan ja iske paketti uuniin. Anna hautua 200 asteessa pari tuntia. Kun piiras on kypsynyt, anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja voilà, herkullinen Englantilais sävyteinen kuuttipiiras on valmis nautittavaksi.




OPISKELIJAN KUUTTI-MAKARONILAATIKKO

Jauhelihan kyllästämälle opiskelijalle, saadaan oiva piristeruiske ruokavalioon tällä kuutti-makaronilaatikko reseptillä. Helppo valmistaa kerralla isojakin määriä, eli tällä ruokkii tarvittaessa vaikka isommankin opiskelijaporukan. Varma hitti, vaikka humanistisen tiedekunnan illanviettoihin.

1 kuutti
15 cm pätkä purjoa
1 tlk (500 g) yrtti-tomaattimurskaa
7 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
300 g (noin 8 dl) makaronia
150 g juustoraastetta

Nylje ja perkaa kuutti, jauha liha pienemmäksi, paremman puutteessa vaikka juustoraastimella. Keitä makaroni, sekoita kaikki ainekset vuokaan ja laita vuoka uuniin. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Tarjoa lisäksi vihreää salaattia, leipää ja tietenkin jännittäviä kuuttituulastus –ja eräkertomuksia kanssaihmisille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.