IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-.-Tiistai 15.04.2008 01:01

kuulin ** äänen keittiöstä, "Tulisitko tänne?" Astelin keittiöön ja hetken luulin, että ** oli sammuttanut kaikki valot. Mutta pian, silmieni tottuessa hämärään, huomasin, että ** oli jättänyt keittiön pöydälle palamaan muutaman pienen kynttilän ja jostain tuomieni kukkaisten tuoksuun sekoittui suitsukkeen oma tuoksu. ** seisoi pöydän vieressä, nojaten siihen rennosti, lilja huuliensa välissä. Katselin poikaa sanattomana, hän asteli eteeni viettelevän näköisenä ja kumartui puoleeni, pudottaen liljan lattialle. "Onkohan väärin antaa jollekulle toiselle lahja, omana syntymäpäivänään?"
** kuiskaus sai kurkkuni kuivumaan ja katselin poikaa räpytellen vimmatusti. Pojan suorat sanat saivat huuleni kihelmöimään ja katselin tämän utuisena kiilteleviä silmiä. Pudistin päätäni ja selvitin kurkkuani. "Tuskin se väärin on..", sain ääneni kuulostamaan lähes yhtä kiihkeältä kuin ** ja poika katsoi minua arvioiden, ennen kuin painoi huulensa intohimoisesti omilleni ja ennen pitkää tee, jonka ** oli jättänyt pöydälle hautumaan, unohtui meiltä tyystin. Se yö oli elämäni parhain.

Herätessäni aamulla, aurinko pilkisti ** vihreiden verhojen takaa ja poika makasi vieressäni, mustat hiukset normaaliakin pörröisemmin, ainoastaan peitto päällään.



enks mä kirjota parhaita koulutarinoita? 8DD ja nimiä en paljasta, siksi **-merkit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.