IRC-Galleria

Duni

Duni

laittaa kaikkien munat kippoon!

hikoiluttava uni. Torstai 03.05.2007 16:08

Oltiin rakkaan porukoilla jossain maalla, sen äiti suuttui mulle jostain ja koko perhe meni olohuoneeseen jättäen mut siivoamaan keittiötä. Yhtäkkiä niiden nuorin lapsi, rattaissa oleva, oli kadonnut ja lähdettiin etsimään.

Kaikilla oli omat lastenvaunut ja lähdettiin isosta risteyksestä kaikki omiin suuntiin. Poliisi tuli yhdeltä tieltä kuljettaen poikaystävän pikkuveljen rattaita. Juostiin kaikki sinnepäin, poikaystävä kaatui ja sen äiti jäi huolehtimaan siitä. huusin Börje-nimistä poliisia auttamaan, kun yhtäkkiä mun eteen ilmesty telkkari, jonka avasin. Siinä näytettiin kuvaa jonkun auton sisältä, ja yhtäkkiä olin autossa.

Katselin ympärilleni autossa, siellä oli mielipuolisesti naurava humalainen mies kuljettajana, jotain naisia, ja takapenkillä minä, pikkuvauva ja yks Flame. Auto oli joku pakettiauto ja sen pehmusteisiin oli muurattu ihmisiä, näky vaan liikkuvia käsiä, jalkoja ja päitä. Se mies uhkaili koko ajan ajaa ojaan tai mereen, ja välillä olin ulkona autosta katselemassa parinkymmenen metrin päästä sen kaahausta.

Etupenkkeihin oli joku ihminen muurattuna sisään, siitä näkyi vaan kädet. Se yritti koko ajan hapuilla sitä vauvaa, ja Flamen kanssa esteltiin. Yhtäkkiä Flame sekos ja veti sen vauvan vatsan paljaaksi ja anto pitkän naulan sille etupenkistä tulevalle kädelle, yritin työntää sitä pois mut Flame puri mua käsiin. Yritin työntää kättä pois ettei se saa viillettyä vauvan vatsaa, ja koko ajan Flame puri mua ranteeseen. Penkkeihin muurattujen päiden silmät pyöri ja ne huuteli ja yritti hapuilla mua joka suunnasta.

Heräsin kädet haavoilla, vitun hikisenä ja huutaen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.