IRC-Galleria

Pääsiäisloma :)Sunnuntai 12.04.2009 14:17

Ihanaa olla LOMALLA! Kaks päivää meni riekkuessa siellä sun täällä. Eilen poika tuli kotiin ja käytiin tapaamassa muinaista koulukaveriani, toisen kaverin lapsella varustettuna. Ihana oli nähdä pitkästä aikaa :)

Pääsiäiseltä sain sitä mitä toivoinkin (taitaa mussa pikkasen olla jotain noidan vikaa ;D). No mutta jo oli aikakin. Menee hyvin kun neljä viikkoa putkeen on neljä päiväistä työviikkoa, pitää osata ajoittaa lomat oikein. Sit on yks viis päivänen työ viikko ja sit onkin taas jo neljä päivänen.

Menneisyyden haamut meinaa hyppiä esiin, melko friikkiä! Minä kun ajattelin ettei enää koskaan tarvi puhua sen ihmisen kanssa...

Vaikka tapanani ei ole ollut polttaa siltoja takanani, on niitä jostain syystä viime vuosina palanut oikein roihuten useampiakin. En mä jaksa raahata mukanani sellaisia ihmisiä keillä ei ole mitään tarkoitusta mun elämässä, muuta kun loukata, kätyröidä selän takana, jauhaa skeidaa jne. Kummasti on karsiutunu ihmisiä ympäriltä! Ja ei kyllä ole ikäväkään!

Mulla menee hyvin :) Jotain ehkä vielä kaipais, oishan se hienoa että olis joku jonka kanssa jakais arkea ja juhlaa, mutta onhan mulla toi pikkumies. Ja vakkari työpaikka mahdollistais suurimpien haaveiden toteutumisen, mutta mullahan ei ole muuta kun aikaa odotella ;)

Nyt lähden jatkamaan loman viettoa, poika lähtee kohta kyläilemään niin saan siivota rauhassa \O/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.