IRC-Galleria

projekteja projekteja projekteja ....Tiistai 04.08.2009 23:33

HAH !! Vaihoinpas sitte lopputyötäni. Ekaks oli tarkotus tehä lopputyöksi koulussa venetsialainen karnevaali asu. No homma oisi varmaan sujunutkin ihan ok, mutta sitten tulikin projektiksi Alice in Wonderland pukuja. Koska ensi vuonna tulee Tim Burtonin leffa kyseisestä aiheesta. Joten aattelimme sitten, että hittolainen ois tosi hienoo jos tehtäisiin asut joistakin hahmosta ja laitettaisiin ne puvut ensi iltaan. Ja tällä hetkellä meitä on kolme eli Queen of Hearts (minä), Alice (laura) ja The White Rabbit (henna). Joten queen of heartsin (oma versio) puvun teenkin sitte lopputyöksi, koska siitä tulee sen verran haastava ja isotöinen, että ei tulisi mitään jos pitäisi lopputyö JA QoH. puku saada tehtyä ennen maaliskuuta. Hommasta saa tehtyä hyvin ainaki kirjallisen osion :)
Ryhmästä puutuu vielä Mad Hatter ja Cheshire cat, ketkä olisi toooodella mahtavaa saada photoshootteihin kans. Kuvauspaikaksi ollaan mietitty röykän sairaalaa tai jotain raunioit. Jotain kuvii otetaan sitte varmaankin studiossa ;) (toivottavasti meillä on se kuvaaja ja studio sillon.)
dAsta saattaa löytyä jossain vaiheessa kuva tänhetkisestä suunnitelmasta.
Toivottavasti peruukin hommaus käy ongelmita .___.

Muita projekteja onkin sitten johannan mekko. Sorge, mut siin saattaa mennä vähän aikaa vielä kun mä tutustutun tuohon saumuriin joka juuri melkein viikko sitten saapui tänne.
Toisena on vielä pikkuserkkuni takki, joka pitäisikin saada tällä viikolla valmiiksi. Onneksi se on tuunaus homma.

Koulu alkaaki sitte 10.8. maanantaina. Me ollaan sitte heti kaheksan jälestä stalkkaamassa uusii ykkösii xDDD Good Luck !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.