IRC-Galleria

Eälindir

Eälindir

"Ónen I-Estel Edain, ú-chebin estel anim"

"Wirtanen is too cool to be a Ramone !"Tiistai 15.09.2009 19:25

Tämä on (tosi)tarina Marsson Makkosesta, ruotsalaisesta pakolaisesta joka tuli Suomeen, ja koki tullessaan ikävän lento-onnettomuuden ja ruohikkopalon.
Marsson sai kokea Ruotsinmaalla asuessaan paljon vääryyttä, ja häpesi vakaamustaa. Marsson on nimittäin hetero. Vaikkakin Marssonin mieleen on niin homo- kuin viikinkipornokin.

Suomeen saavuttuaan Marsson sai kokea vapauden tunteen, homofobinenyhteiskunta, maa täynnä heteroita- ainakin melkeen. Marsson-raukalla kävi huono tuuri, ja hän sai väärät alkyynit, ja kauhistuksekseen ystävystyi kahden suomalaisneidon kanssa.

Asiat sujuivat hyvin kunnes neitoset antoivat Marssonille kutsukortin. Kortin kannessa oli korpsepaintein ja lampaan verellä koristellut naishahmot jotka kantoivat soihtuja pimeässä metsässä. (Näiden kuvien olisi myös tarkoitus päätys _sinulle joka jääköön nimeämättä_ )
Keskusteltuaan hetkosen neitosten kanssa Marssonille kävi ilmi, että neitoset olivat juuri menossa antamaan kutsukorttia myös rippikouluvalvojalleen, joka oli järjestänyt leirin aikana epämiellyttävän ilmapiirin. Rippikouluvalvojan iloksi, neitoset kertoivat myös asuvansa avoliitossa.

Pian Marssonilla välähti, kutsukortti oli suhteen rekisteröintitilaisuuteen. ( <333 xD) Lesbobileisiin.
Tässä homofobiasta kärsivässä yhteiskunnassa oli sittenkin vielä ruotsalaistyylistä suuntautumista !
He aikoivat hankkia lapsen, mutta koska kumpikin heistä oli saanut traumoja biologian tunneilta, he kärsivät synnyttämispelosta. Siispä jäädytettyjen napanuorien ja sun muiden keskellä tyttöset olivat päättäneet hankkia Frankestein vauvan. Haudasta ylös kaivetyista osista kootun lapsen.

Mutta, neitoset eivät suinkaan olleet ainoita tässä yhteiskunnassa jotka olivat saaneet ruotsalaistyyliset geenit. Neitoset epäilivät vahvasti, että heidän kemian opettajansa oli samaa lajia, koska,
WIRTANEN IS TOO COOL TO BE A RAMONE !


Kiitos ja kumarrus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.