IRC-Galleria

EISENSCHLANGE

EISENSCHLANGE

This is the happy house, we are happy here in the happy house

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Taas yksisarvisien maassaPerjantai 31.07.2020 03:02

No en ole yksisarvisien maassa. Istun vitun pienessä yksiössä, ja kohta menen tupakalle. Olen taas täällä, viimeksi olin kun yritin tappaa itseäni, tämän kerran olen mielentilatutkimuksessa mun musiikkimaun ja internet-käyttäytymisen takia. Poliisit tuli ovelle konepistoolin kanssa, koska olin ladannut netistä kuvan Sig Sauer .45 ACP:sta ja sanonut mua uhkailleelle pojalle, että mun isäukko suuttuu jos se vielä uhkailee mua.

Ps. en ole vapaamuurari enkä illuminaatti, ei ne ota mua sisään, enkä ole CIA-agentti, enkä Mossad-agentti, enkä kuulu myöskään niitä vastustaviin salaliittoihin. En kuulu oikeastaan mihinkään ja edustan vain itseäni. Ja voin sanoa sen, että mun kaverit edustavat mua tarvittaessa, muttakun ne ei oikein ota tätä tosissaan kun niille ei koskaan ole tehty tätä paskaa. Ja niille joille on tehty, niin niitä pelottaa aivan vitusti.

Mulle riitti, Suomen valtio, mä olen nyt aivan valmis muuttamaan vittuun täältä. Otan lopputilin, ootte mulle vähintään 10 miljoonaa auki mulle näistä kaikista vuosista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.