IRC-Galleria

ELINAMOI

ELINAMOI

hei pojat, soitelkaa

tylsääääääää.Maanantai 30.03.2009 19:32

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 18:48

45 Tietoa minusta

1. Etunimi: Elina
2. Lempinimi: ellu
3. Syntymävuosi: 1992
4. Syntymäpaikka: Rovaniemi
5. Horoskooppi: Skorpioni
6. Mies vai nainen: nainen
7. Tämänhetkinen koulu: Itä-Lapin ammattiopisto
8. Luokka: PKP8
9. Asema: ??
10. Asuinpaikka: Pello/Kemijärvi
11. Nettinimet: elinamoi, _eLLu]
12. Hiusten väri: sekaväri tikkurilanvärikartta
13. Hiusten pituus: puolipitkät
14. Silmien väri: vihreö
15. Parasta ulkonäössä: ei mikään.
16. Pituus: 171
17. Näkyviä arpia: huulessa
18. Silmälasit: ei
19. Lävistyksiä: ei oo tällä hetkellä :((
20. Tatuointeja: ei VIELÄ
21. Oikea vai vasuri: vasuri
22. Ensimmäinen paras ystävä: Sanna
23. Ensimmäinen palkinto/voitto: en muista:D
24. Ensimmäinen liikuntamuoto: tanssi
25. Ensimmäinen oma lemmikki: awa <3
26. Ensimmäinen oikea loma: kesäloma
27. Ensimmäinen konsertti: öö en muista :D
28. Ensirakkautesi: en kerro :D:D
29. Paras elokuva: TWILIGHT<333!
30. Paras TV-ohjelma: salkkarit, cossip girl, t.n.
31. Lempiväri: vähän kaikki on.
32. Paras laulaja: emttt.
33. Paras bändi: mcr.
34. Lempibiisi juuri nyt: lady gaga - just dance ja -||- - lovegame, dynamint - bemariviend
35. Paras ystävä: sanna ja ida <3
36. Paras karkki: suklaa
37. Paras urheilu: .....
38. Paras ravintola: ööö emt
39. Lempivaatteesi: farkut ja rento paita.
40. Lempikauppa: H&M
41. Lempiaine koulussa: musiikki
42. Lempieläin: hevonen
43. Paras kirja: twilight saga series
44. Paras lehti: demi ja cosmo
45. Lempikengät: noi uudet valkoset <3

teen urotyön...Perjantai 20.03.2009 16:03

lähen sallaan................................................................. :D

HYVÄÄ NIMPPARIA EDWARD <33Keskiviikko 18.03.2009 21:47

pääsiss sinne ouluuuun <3Keskiviikko 18.03.2009 18:08

toivottavasti mussu paranee :((<3

oon skorpioni :DMaanantai 16.03.2009 23:06Oinas
Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön ja väkivaltainen, etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuunnella muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttaa ruumista. Tämä kertonee riittävästi oinaasta.

Onnenkapine: Juoksuhauta
Onnennumero: Ykkönen!
Onnenväri: Veri
Motto: "Ketkä vitun muut?"
Auto: Formula 1


Härkä
Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu vaikka pohjimmiltaan olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmät pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa pitää usein turpansa kiinni, mutta heti avattuaan naamansa se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.

Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 112,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö, paistaako siellä varmasti aurinko?"
Auto: Taksi


Kaksoset
Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Lisäksi sinulla on ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtä aikaa. Jos ei mikään muu auta, niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeesi yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin he huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: "Mä haluun eka jutella."
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen


Rapu
Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka rapu oppii ovat: "Minä olen äiti". Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla. Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan rapu rakastuisi heihin.

Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan."
Auto: Matkailuauto koko perheelle


Leijona
Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen, etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin metsäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu leijonan päästä toisinaan kuuluvaan ping-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki?"
Auto: Ferrari


Neitsyt
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton, lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Neitsyt on luultavasti kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - neitsyille. Yhdysvaltain vankiloissa on paljon sarjamurhaajia, jotka ovat tappaneet vain neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaantuomituista vain neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

Onnenkapine: Ehjä immenkalvo
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9 l/100 km


Vaaka
Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaakanaiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaa'at kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.

Onnenkapine: Peili
Onnennumero: Vain 299,-
Onnenväri: Kevään muotiväri
Motto: "Tää on aivan ihana! Voiko teillä maksaa Visalla?"
Auto: Volvo S80


Skorpioni
Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 99 prosenttia skorpioneista käyttää hyväkseen tätä lahjaa. Monet skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tälläinen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa."
Auto: Chevy Van plyysisisustuksella


Jousimies
Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.

Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto: "Kauanko lento kestää?"
Auto: Challenger sukkula


Kauris
Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkoittavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli kauris yrittää selviytyä omin avuin, eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: Kelan kuoren väri
Motto: "Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää, oi oi..."
Auto: Lada 1200L


Vesimies
Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaiset tyhmänä. Olet valmis vaikka sahaamaan oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan: "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan: "sä olet mun paras ystävä..."

Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella!"
Auto: Nivelbussi


Kalat
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena kalat yleensä lähettävät uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten kalat sopivat parhaiten keittoihin.

Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi!"
Auto: Kupla -62

3OH!3 - Don´t trust meSunnuntai 15.03.2009 21:46

Black dress with the tights underneath,
I got the breath of the last cigarette on my teeth,
And shes an actress (actress),
But she ain't got no need.
Shes got money from her parents in a trust fund back east.
T-t-t-tongues always pressed to your cheeks,
While my tongue is on the inside of some other girls teeth,
T-tell your boyfriend if he says hes got beef,
That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me.

X's on the back of your hands,
Wash them in the bathroom to drink like the bands.
And your setlist (setlist),
You stole off the stage,
Had red and purple lipstick all over the page.
B-b-b-bruises cover your arms,
Shaking in the fingers with the bottle in your palm.
And the best is (best is),
No one knows who you are,
Just another girl alone at the bar.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me.

Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.

Woah, woah, woah...

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me