IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 23:54

Jos joku asia ottaa pannuun ni koko jenkkiyhteiskunta. Mikä siin mättää ? Vähän kaikki.

Peruskansalaine sellane mäkkipaska jolle päivittäine bigmac on yhtä tärkee ku alkoholistille olut. Ne uskoo sen kaiken paskan mikä niille syötetää ja ne hurraa kuoros niiden yhteiskunnalle, koska ne on läskei eikä jaksa kelaa ite. Omasta mielestää ne on mukamas mahtava kansa, ja kyl niin kelaa moni muukin jopa euroopan rajoje ines. Perusaatteena vapaus ja raha ja kaikkee siit väliltä. Isänmaallisuus on hierarkias ylin juttu ja just siks ne on varmaa "parhait". Ja ennen kaikkee ne on vaa hallituksen pelinappuloit. Mielipiteettömii hurraavii äänii jossai sekasortoses yhteiskunnas.

Ne jotka on vastaa tällästä ajatteluu, jol on aivot päässä ei saa ääntään kuuluviin. niit vilahtelee uutisissa ku ne pitää mielenosotuksii bushii vastaa mut se siinä.

Niiku aina, kaikki alkupaskat o lämmittelyy vaa.

Onks kukaa lähteny tarkemmi kelaa miks jenkit ees rullaa maata kasaa ???? Moni varmaa o, osa taas ei. Jenkithä rullaa koska rahaa tarvitaa et saadaa big macit kansalle. tietty tärkee paska on terroristie tappamine. Turvataa kansalaisten vapaus. Islamilaiset o niide mukaa väkivaltasii vandaalei jotka hihhaloi kaavuissaa AK-47 kouras. Ku terroristit tappaa koiran jenkeistä ni jenkit jyrää yhen kansan idässä kasaan. Ja heti islamilaiset leimataan väkivaltasiks. Mut ketkäköhän on täs väkivaltasii? Jenkkie yhtenä tekosyynä on joku kristinusko. Sellasta paskaa et huhhuh. Kristinusko tässä väkivaltane on jenkkie käyttämänä. "Terroristit" vaa tekee niiku ne on luvannu. eli pyhä sota mut koko muu ismalin joukko tuomitsee tän! Mut jenkkie kristinuskon hailaitsotaa ei kukaa tuomitse, koska kukaa ei uskalla sanoo mitää ja loput venaa mäkin drive-in kaistalla. Näin se menee ku AMEERIIIKKA jyrää. mut raha on avainsana. raha on valtaa ja sillä saadaa cheddar-juustot hamppari välii.

On vaikee uskoo et jenkit puolustaa maailmanrauhaa hyökkäämäl jonku ison öljymaan kimppuun just ku ollaa tultu tietosiks siitä että öljy loppuu. Mitä muuta ne siitä hyötyy ? Nekö oikeesti lähtee tuhlaa rahaa sen takia, että maailmanrauha vaatii sitä? Ei kuullosta oikee oikeelta.

Mun elinikänä jenkit on syöttäny pajunköyttä maailmalle ku puuroo hullulle. Bush lausuinnoissaa heittää että "jumala suojelkaan amerikkaa" "jumala suojelkoon amerikan sotia". Kas ku se retrokuutio ei sano, että sai jumalalta viestin lähtee irakiin pelastaa niiden kansa. Lausuntoje jälkee kootaa armeija ja nii iso et ku ne pierasee kerra ni maailma täyttyy metaanikaasuista. sitte tiedotetaa maailmalle että nyt lähetää edustaa maailmanrauhaa ja repusta pilkottaa rynnäkkökivari ja niin paljo räjähteit, et oksat pois.

Eurooppa epäilee ja jenkit nielee kaike kurkustaa alas.

Kukaa ei uskalla sanoo mitää. Ku päästää afganistaniin tai irakii ni lippaat täytee täysvaipallisii luotei ja eiku ampumaa epäilyttävän näkösii ihmisii. Jengii kuolee ku särkii järvessä mut sehän on vapauden ja maailmanrauhan hinta. Kuolee lisää ja rahaa palaa. Jenkit tiedottaa että nyt saatii se ja se rikolline kii ja paikalline kansa itkee.

Täs kaike keskel yhdysvallan joukot ottaa öljyt ja vie himaa et big mac-kansalaiset pääsee ajaa niide chevuil. Eurooppa taas ihmettelee, jenkit o ilosii ja aasia on mukamas hiljaa vaa.

Pari vuotta ku ollaa sodittu ni tuloksen matalana oleva maa ja ruumiskasoi joka nurkas. Mut maailmanrauha on saavutettu. Mut ei kukaa jääny nauttii siitä rauhasta ku kaikki jossai roviol poltettavana ennen ku rupee ruumiit haisee. tietty sinne jotain jää. Mut ne kärsii. perheet kuollu ja mestat paskana.

Täs vaihees ei jenkit pysty enää kaikkee peittää sensuuril ja YLE:n runkut käy vähä kuvaa. Maailma näkee et kansa kärsii. kaikki antaa rahaa jenkeille, jotta voidaa rakentaa taloi tuhkasta. mut mitä ne tekee niil rahoil? Ostaa kahvii upseereille jotka komentaa sotilaat ampuu kadul ihmisii jotka ei diggaa jenkeist.

Yhdysvallat lähtee. Ku ne tuli oli asiat vähä mukkelis makkelis. maassa ehkä vähä sekava politiikka ja autopommei. Ku ne lähtee on väestöstä puolet jäljel ja neki kituu sairaalois jotka jenkit eka pommitti paskaks ja sen jälkee maalas jäljel olevat seinät, jotta näyttäis siltä et jotai duunattii. Maan omat rikkaudet kadonnu! Öljy viety ja banskut kanssa. maa kituu ikuisuuden, mut heeii. maailmanrauha on saavutettu ja terroristit kuollu ;).

Maailmanrauhakaa ei yleensä vaa onnistu. Yleensä sinne jää sekasortosii puolueit ja jenkkie sotilait valvomaa levottomuuksii, jotka ne ite läsnäolollaan aiheuttaa. Just niiku ennen ku ne tuli.

On niin väärin et jenkeil on ylivalta. Miks ei jollai muulla? Väittäisin että jos euroopan unionil olis yhtä paljo valtaa ku jenkeil ni maailmas asiat hoidettas vähä eri tavalla. Rahaahan kaikki loppue lopuks haluu mut jenkit on pahimpii ! Ei voi liittyä ilmastosopimuksii koska se tietää kului ja tuoton menetystä. Kiva se on olla rikas viel ku voi. mitä teet rahal 100 vuode päästä jos täällä ei voi elää ?

Tietty jenkit saa hyviiki asioit aikaa. Mut ne on meikän mielestä pienii miinuksien rinnal. Mut harvemmi miinuksista puhutaan. Enkä haluu yleistä että jenkit on perseestä. Niiden politiikka ja hallitus vaa kusee mun mielest. Lukekaa ja ajatelkaa, mut älkää kukaa ottako hernettä nenään. täähän on vaa MUN mielipide jonka oon koonnu kattomal dokkareit, lukemal netistä ja lehistä ja tekemäl johtopäätöksii ihmiste kaa jotka on asiasta kiinnostunut.

Mun kirjotuksessa voi olla ristiriitoi, omituisii faktoi ja pilkkuvirheit mut toivon et lössi tajuu mitä kelaan! Vituttaa ku kanaa teurastamossa.


8.2.2007

nyt näyttää siltä et bushil homma kusee ja se on hyvä !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.