IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2007 03:19

Vietin mitä ihanimman kuukauden Egyptissä Sharm El Sheikhissä <3
1.2-2.3
Mun asuntokin oli tosi upee. Ja ihanalla sijainnilla.

Kairossa oli todella ihanaa Mohammedin vanhempien luona. Siellä on vaan sääntöjä, ei saatu paljoa koskea toisiamme sen vanhempien nähden, eikä muutenkaan Kairossa kaduilla. Käveltiin vaan käsi kädessä.
Kotona siellä ei saatu myöskään ristiä jalkojamme jos sen vanhemmat oli samassa huoneessa. Koska vanhempia pitää kunnioittaa.
Kairo oli mahtava kokemus, 6 päivää siellä oltiin ja 2 päivänä näin 2h turisteja. muuten kuljettiin alueilla minne ei turistit osais edes eksyä.
Sain nätin lahjan mohammedin äidiltä, upeen korun sen sedältä, ja sen nuoremmalta siskolta, sedän vaimolta, mohammedin vanhemmalta siskolta ja sit 18v veljeltä sain sydämen missä lukee i love u. :)
Sen koko perhe tykkäs musta todella paljon.
Ja yhtenä iltana oltiin 2,30h sen siskojen kanssa shoppailemassa kairon isoimmassa ostoskeskuksessa.

13.2. päivää ennen ystävänpäivää käveltiin mun asunnolle sharmissa mohammedin kanssa, se tuijotti kelloaan koko ajan mitä mä ihmettelin kauheesti. Päästiin mun asunnolle niin se katto taas kelloaan ja sen jälkeen suuteli mua ja sano "happy valentine's my love".
Sain siltä aivan ihanan pehmolelun lahjaks, kuunsirpin muotonen apina, jolla on hännän päässä tähti ja kun sen häntää vetää niin tulee musiikkia. :) Ja se tuoksuu ihan mun miehelle :D imppailen sitä koko ajan.
Ostin sille sellasen sulosen sydämenmuotosen pehmolelun josta se tykkäs tosi paljon.

Mohammed on 24v, täyttää marraskuussa 25. <3

Heti kun muru kuuli et mun äiti haluaa että ostan sille jonkun papyruksen, niin Mohammed oli soittanu kairoon jonnekin ja tehnyt tilauksen. metri kertaa metri, se papyrus. Tutankhamon.
Se on todella hieno.
Maksokin paljon ja mohammed osti sen mun äidille lahjaks :)

Yhdessä kaupassa oli yks mies hyllyttäjänä, todella ällöttävä. Ahdisteli mua ja YÖK!
Kerroin siitä miehestä Mohammedille jonka kanssa sit mentiin kauppaan ja juteltiin sille johtajalle. Joka sitten sano että jos tällästä vielä tapahtuu ni voin mennä puhumaan sille..

Yhtenä iltana sitten yks mies kulki mun ohi varmaan 5 kertaa ja aina ihan mun vierestä että melkein kaaduin pari kertaa. Sen jälkeen katto taakseen ja hymyili. Hyi hitto.
Kerroin tästäkin mun miehelle. Sattumalta nähtiin sit tää mies joka käveli mun ohi ja mohammed meni juttelemaan sille. Se oli niin vihanen, koska ei halua että kukaan koskee muhun, tai tekee mitään.

Suurin osa egyptiläisistä miehistä on ällötyksiä. Mä vaan onnistuin löytämään sen ihanan tavallisen miehen :)

Ja se on tehnyt kännykkäänsä mun nimisen soittolistan missä on pari meidän biisiä ja sit romanttisia kappaleita ja hip hop biisejä :)

Meillä oli ihanaa sen kanssa, käytiin kävelyillä, syömässä, kahvilla, nähtiin sen kavereita. Vietettiin aikaa mun asunnolla, katottiin leffoja (mulla oli satelliitti-tv josta näky 3 englannin kielistä kanavaa ja yhdestä tuli leffoja koko ajan), makoiltiin sylikkäin ja nautittiin toisistamme.. Ja sillä oli tapana tanssia mulle boksereissaan :D haha. Ja kanniskella mua paikasta toiseen asunnossa. :)
Tähän väliin pitää sanoa että Mohammed on ÄLYTTÖMÄN hyvä tanssimaan. Siinä menee jalat alta ja putoo silmät päästä kun se tanssii ;)

Mohammed muutenkin piti musta todella hyvää huolta, se makso ihan kaiken. Joskus jopa mun mehun mitä ostin kotiin. Taksit, ruoat ravintoloissa, kaironmatkan bussilla ekassa luokassa, ja monet muut jutut.
Se oli jopa ottanu lainaa kavereiltaan mua varten..
Kairossa kyllä jaettiin rahat.
Aina jos ulkona olon jälkeen se ei tullut mun kanssa mun asunnolle, vaan joutu menemään töihin, niin se pyysi että lähetän viestin kun oon päässyt asunnolle vaikkei siitä mihin taksi jätti, kävellyt kun 5min kotiin. Ihana <3
Ja se oli lähettänyt mahmmoudin, veljensä mua vastaan kentälle sillon kun tulin, ja se oli mua saattamassa kun lähdin. Ja mohammed tilas mulle taksinkin jo, sopi hyvän kuskin kanssa minä päivänä se tulee ja minne ja mihin aikaan.

Mohammed on ihan ihmeellinen. tollasia miehiä on yks sadasta tuhannesta. <3 ;) Ja se on mun.
Just juttelin sen kanssa puhelimessakin 10min <3
On niin ikävä.
Vituttaa olla suomessa! :D

Jos kertoisin kaiken mitä koin matkallani niin siihen menis monta tuntia joten lopetan tähän ja nautin muistoista mielessäni :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.