IRC-Galleria

EgoDrama

EgoDrama

Dissolution factor red

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

terveMaanantai 26.05.2008 13:47

Se ois taas yksi viinantäytteinen ilta takana. Suussa maistuu paska, pää on kipiä ja vittu kaikki on menny päin helvettiä vaan ei se oo väärin. Kohta pitäis mennä penkkiäki palauttamaana, äläkää kysykö miksi, emmie tiiä itekkää. Toisaalta tänään vois nollata tilanteen.

NONIIN SAATANA.Maanantai 14.05.2007 22:46

Tässä on taas laatuaikaa vietetty ystävämme humalan kanssa. viewläkimn ihmiset ovat humalasa ja huuto kuulu. Eikai siinä aivan sama JUOKAA SAATANA NYT ON PAKKO!

AIKUNEN MIES!Maanantai 12.12.2005 05:14

Vittu mie vihhaan ihmisiä. tiiättekö kun oletta yölä ihan vitun kännissä sunnuntaina ja kukkaan ei vastaa. Toki se voi olla sitäkin että olen yksinäinen...kait sitä koottiviulua vois soittaa. Mutta on se oikeasti ihimeellistä kun menet lähiöbaariin niin siellä on aina joku vanha nyrkkeilijä/rokkitähti/painija tai muu sellanen superhomo. Niiden on pakko juuri sulle kertoa oma tarinansa vain siksi että ne on jo sen muille kertonu eikä niitä enää kiinnosta, ei kyllä minuakkaan. Vittu, jos joku JARI-PETTERI oli suomen paras jätkä 5 vuotta sitten niin mitä vittua se mulle kuuluu. Menis eteenpäin eikä eläis vanhoja. Se on niin turha jäädä paikalleen, aina tulee uutta kalijaa ja uutta juttua.
Kait tässä joutais kohta tupakille kun oikiasti vituttaa. ei vittu.

HÄ!Maanantai 21.11.2005 16:02

Aamupäivä kännit...Onko mitään parempaa. Vittu mie olen niin päissäni jo että ei ole tolokkua eikä järkeä. Koko helevetin aamupäivä on menny siihen että oon yrittäny ettiä nykäsen matin numeroa syystä jota en muista. vittu alakaa vituttaan jo...illalla lissää

Tiistai 01.11.2005 19:33

!Ug!

hä!Sunnuntai 30.10.2005 00:29

Vittu mitä paskaa. tälläisellä humalalla ei saa mitään aikaa. Nooh tähän on hyvä sammua
- Vanhemmat »