IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Uusi tosi TvMaanantai 21.09.2009 11:32

Uusi tyrmäävä TOSI-TV –formaatti!


REKTUM HUNTER

Formaatti perustuu samaan peruskonseptiin kuin BB. Suhteellisen aivoton pelleporukka pannaan pieneen koppiin tai muuten eristyksiin kisaamaan keskenään ja tekemään itsestään narreja katsojajoukkojen eteen. Kyseessä on siis tuttu pudotuskisa.

Osanottajat

Rektum Hunteriin (alkuun nimi oli RektaaliRalli, mutta banaalina se hylättiin) voi osallistua kuka tahansa Suomen kansalainen, myös holhouksenalaiset käyvät mainiosti. Yleissivistykseksi ja opinnoiksi riittävät rippikoulu ja uimamaisterin tutkinto. Hassu hattu ja epätavallinen ulkonäkö eivät tässä tapauksessa ole eduksi, sillä kilpailu käydään pimeässä.
Kilpailuun kelpuutetaan 25 miestä ja 25 naista, joiden ikäjakauma liikkuu välillä 18 – 65 vuotta.
Kilpailijat ilmoittautuvat Helsingin Perunatorilla 1.1.2010 klo 12.00 , ja joukosta jatkoon pääsevät valitaan kyseisellä arvalla.

Kilpailupaikka

Kisa käydään Alvettulasta n. 35 km koilliseen, Iltasmäen vanhan kansakoulun voimistelusalissa. Salin katto on madallettu alle seisomakorkeuteen ja seinät pehmustettu superlonilla. Salin ikkunat on pimennetty siten, että itse kisapaikalla näkyvyys on nolla.

Tuomaristo

Tuomareita kisassa on yksi kutakin sukupuolta eli nykykäytännön mukaan kaikkiaan kuusi kappaletta. Sukupuoliahan ovat 1. heteromiehet 2. heteronaiset 3. kiintiöhomot 4. trendilesbot 5. transvestiitit 6. androgyynit.
Homot valitaan kansakunnan kaapin päältä tai peräti kaapista, muut satunnaisotannalla väestörekisteristä.

Varusteet

Kilpailijat riisuutuvat alastomiksi. Tämän jälkeen kukin sonnustautuu Jofa-jääkiekkokypärään ja rullaluistelijan polvisuojuksiin. Jokaiselle annetaan pieni vyölaukku, joka sisältää 50 g voita (suolatonta) ja tiukan paikan varalle yhden anabolisen steroidin.


REKTUM HUNTER –pelin kulku

Kilpailijat ohjataan veräjän kautta kansakoulun pehmustettuun ja madallettuun voimistelusaliin, jonka jälkeen tila pimennetään totaalisesti. Päätuomari puhaltaa kumeaan pilliin. Nyt kilpailijat voitelevat toisen etusormensa, alkavat täysin vapaamuotoisesti kontata ristiin rastiin ympäri tilaa ja tökkiä ja sohia sormellaan eteensä.
Aina kilpailijan dipatessa sormensa vähintään kahden niveleen syvyydeltä edellä konttaavan ”häränsilmään”, osuman kuitannut huutaa ”yippee” ja saa pisteen. Rektumiinsa osuman saanut pelaaja puolestaan menettää pisteen. Näin jokainen voi sekä kerätä että menettää pisteitä.

Jokainen 100 osumaa pakkasen puolelle joutunut putoaa pelistä, mutta voi jatkaa, jos vastaa oikein jokerikysymykseen. Kysymykset on poimittu Kaunotar ja nörtti –sarjasta. Kysymykset ovat niitä, joihin tuossa ohjelmassa ei osattu vastata eli ”Onko Kenia Suomen kunta?”, ”Paljonko on 50% sadasta?”, ”Kumpi on pohjoisempana, Rovaniemi vai Hanko?” jne.

Televisiointi

Televisiointi on tietenkin kisan aa ja oo. Tätä pelleporukkaa katsoessa jokainen tositeeveen töllaajä ja pahinkin luuseri voi tuntea ylemmyyttä ja aitoa vahingoniloa kisailijoille ilkkuessaan.
Kisa luonnollisesti kuvataan lämpökameroilla, jolloin anonymiteetti tuo tilanteeseen ylimääräisen jännitysmomentin. Kuka tuikkasi ketä, miten syvälle ja tuntuiko hyvälle…
Ohjelmaa lähetetään MTV3:n, Nelosen- ja Subtv:n kautta suorana aamuseitsemästä iltakahdeksaan, jolloin alkaa uusinta päivän tapahtumista aina seuraavaan aamuun klo 7 asti. Uutisia lähetetään vain, jos ydinsota alkaa, vedenpaisumus uhkaa tai joku muu kuin demari nousee Suomen presidentiksi.
Televisiointi kestää vuoden päivät, jolloin alkaa katsojaäänestys kisan voittajasta. Tämä toteutetaan kännyköillä, 1345 € / puhelu + ppm.

Ikärajat

Ohjelman katsojilla on tietenkin ikäraja, sillä koko lähetys on yhtä ahdistavaa kohtausta. Sekä tuomaristo että kilpailijat kiroilevat katkotta, se kuuluu pelin luonteeseen. Siten perusikäraja on alkujaksoissa 15v. Mutta oletettavasti kisan vanhetessa puhkeaa paitsi muutama pukama, myös jokunen rivakka rektaaliromanssi – pimeässä salissa sohitaan muillakin kuin etusormilla ja tietenkin kaikki kuvataan. Näin ollen ohjelmaneuvoston logiikkaa käyttäen ikäraja loppujaksoissa on 8 vuotta.

Näin olemme saaneet jälleen uuden koko kansan suursuosikin – eiväthän suomalaiset viisaita päättäjiä ole vailla, vaan leipää ja sirkushuveja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.