IRC-Galleria

Eija-74

Eija-74

Käy todella harvoin täällä

Millainen vanhus sinusta tulee?Sunnuntai 05.08.2007 04:34

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/millainen-vanhus-sinusta-tulee

Mansikkainen mummeli

26.7.2007

Testi ennustaa sinulle nautittavaa vanhuutta, vain pienin ikävin lieveilmiöin varustettuna. Ehket aina muista pitää itsestäsi niin hyvää huolta kuin olisi tarpeen? Väärät elintavat voivat kostautua vanhuuteesi, vaikka tietenkin elämän pienet ilot maistuvat hyviltä nyt. Hienoista skarppausta liikunnan, juhlimisen, rentoutumisen tai ravinnon suhteen nyt, niin olet vanhus vailla vaivoja myöhemmin.
Kärsit stressistä silloin tällöin, muttet toivottavasti liikaa? Koeta vielä hieman enemmän relata, niin et kanna koko maailman suruja harteillasi. Maailma kyllä jatkaa radallaan ja bussit kulkee Hämeenkadulla, vaikket sinä olekaan huolehtimassa kaikesta.
Jos vastasit liikunta- ja kulttuuriharrastuskysymyksiin positiivisesti, mummovuotesi tulevat olemaan aika buenoja. Pidä hauskaa eläkkeelläkin! Mielesi pysynee terävänä vanhanakin, joten saatat hyvinkin olla se mummo, jonka ympärille suvun piltit kerääntyvät kuulemaan kummallisista entisajoista: antiikkisista digibokseista, friteeratusta pikaruuasta ja salarakkaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.