IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tjeh siis perjantaiPerjantai 23.12.2005 08:21

Kello on 06:09 oon juuri saanut viimeisenkin paketin paketoitua. Niitä oli valtaisat 4kpl noh kuiteski... Oltiin illalla (lue yöllä) Sampan luona eli siis 23:30-04:00 ja hauskaakin oli. Sampalla on iha mahottoman paljon kaikkia siistiä vaatteita...Miksei mulla oo? :E Elikkä siis jooh no huomenissa on jouluaatto tosiaan. Ajattelin tässä kohta mennä nukkumaan jos vaikka jaksais vielä vähä tehä jotain ennen huomista...

Soittimes pauhaa James Bluntin Back to Bedlam mikä on hetken kuumin levy jo ihan vaan muistojenki takia...vai mitä kaveri? Ehket edes koskaan tätä lue mutta tiedät ketä tarkotan : )

"got to ask yourself the question.
where are you now?"

James Blunt - Wise Men

Peace out ja hyvät joulut kaikille! Ja hubaa uuttavuottakin älkää ampuko silmiänne tai sormianne hajalle! Nähdään ensvuonna tai joskus!

HEI ME OLLAAN MIKA, TEPPO JA JOHANNESKeskiviikko 16.11.2005 22:25

SIIS JEAH!

Ollaan täällä Johnulla just Hirviseuran kokous loppu jengii oli tosi paljon ja silleen. Kaikki muut tosin lähti ja me tääl viel suunnitellaan ens kertaa. Join muuten eillen mustaa kahvia töissä ja tänään maidon kera. YEAH!

Mahassa: Päivälliset _RAVINTOLA_ safkat, perunamuusia, hirvenlihasäilykejudumössöä, banaania ja kohta maitorahkaa

PARTY PARTY YEAH LOL OMG HAX TYXIN TEIT KAIKKI RAXU POXUT OOTTE IHQI NIINQ DAA!

Teppo: "Hyvä! Joo hyväksy." ..... "Joo o".

IhQ iHQ poX heruuX naXU?Keskiviikko 02.11.2005 22:50

Siis jeah siistii oltiin kattoos lehva Johanneksella ja jepa jepa en muista sen nimeä että voisin arvostella imdb:s noh teppo tuli just online voin siltä kysyy et JEAH! Il-est jos tänne eksyt joskus ni myytkö mulle sun protskut?

Mahassa: Spagettia, perunamuusia, kinkkukuutioita, kreatiinia, omenamehua ja maitoa ja kohta tulee pizzaa

ps. Oli tossa "mahassa" jutussa pakko vähä matkia mulperia... PEACE MADAFAKAAS!

Tiistai 25. päivä lokakuutaKeskiviikko 26.10.2005 00:46

Moi! Rakas päiväkirja en ole pitkään aikaan avannut sivujasi, mutta tänään huomasin sinut ja päätin kirjottaa. Syynä tähän oli se, että Attekin oli kirjoittanut. Niinpä siis siitä. Moikka! Elämä ku oli hauskaa :D:D:D:D::D:D
- Vanhemmat »