IRC-Galleria

raimon aamun valitukset vol. 3Torstai 08.03.2007 09:52

siis tää on nyt jo ihan perseestä. mulla on uskomattomia ongelmia mun nukkumisen kanssa. nyt siis eilen mä jotain riehuin unissani täällä omassa huoneessa, ja mutsi oli sit todistanu sen ku mä nukun ihan täydessä valaistuksessa. vaikka siis menin ihan pimeeseen nukkumaan. no tästä voi sitten jo ihan napakasti kuvitella että millanen herätys sitten oli.

joo. ei mitenkään mukava. aamut on ihan päin helvettiä. ainoo hyvä juttu on se että meijän takapihan puuliiterin ymprillä on sulaa. nyt luontoäiti on alkanu hoitaa hommat kunnolla, koputin muuten puuta, siis nyt alkaa kevät olla käsillä. sit ku koiranpaska haisee, ja junnut menee hormooneissaan miljoonaa tuolla kaduilla, ni sit tiiän että nyt se on täällä. itsehän en menee miljoonaa, koska oon niin vanha, että mun nivelet ei kestä sellasia nopeuksia. mutta joo. takas tähän aamuun. kahvi on mun pelastaja, kahvi on mun arnold schwarzenegger. onks tänää naistenpäivä?? thanks Radio Rock. sieltä mä saan kaiken tiedon.

joo, ei siinä mitään. piti valittaa taas. mutta valitettavasti tän "palstan" fanit joutuu nyt pettymään, koska nyt kevät on tulossa, joka tarkottaa sitä että on lämpimämpi. ja kaiken lisäksi ilmasto lämpenee. ni kohta ei enää valiteta ollenkaan. olen kumminkin ihan vähän huolestunut.

mut siis aamu yhteen lauseeseen: "haistappa paska"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.