IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hellsinki ja viikonloppuMaanantai 07.09.2009 00:00

torstaina joskus 6 aikaan kävin poimii jasun tia ja väreen kyytiin ja kävin sit alkossa ostamassa el tiempot väreelle.. ja sit lähettii menee ja jätin saran sit linjurille.. heitettiin vähäsen kiesii ja haettiin sit tompha ja kiesittiin ja sit abclle.. oli jani jonna antti kempo laura.. ketä kaikkii samuel yms.. oltiin hetki ja sit haettiin lasveettus.. ja takas abclle.. ja sit oltiin siin hetkinen ja sit lähettiin otikselle.. jani heitti volvon himaan ja tuli sit ässälle ja sit lähettiin kempolla niemelä, antti ja joni kyydis.. mul tomppa, lasse jasu ja tia.. ja samuelil sit jonna jani laura ja meri.. ja sit stadiin.. hillitöntä rallia.. ja sit siel jätettiin auto jonnekin.. rautatien viereen jonnekin puistoon.. ja sit menoks.. kävellään aseman läpi ja siin sit vähän lasse ja niemelä jäi puhumaan joidenkin naisten kaa.. ja sit ne soitteli hädässä perään että missä mennään.. ja sit mentiin takas.. ja siin sit osa lähti junalla mut mä ja jasu lähettiin kävelee.. ja tallattiin sit stadin katui pitkin.. ja kun en kirjottanu heti niin muisti takkuilee eli.. vissiin käveltiin sit kampin torille.. ja siel sit oli tommi ja tia.. ja tia ihan seis.. nooh oltiin siin hetki ja alettiin sit suunnistaa kaivariin päin.. ja samuel sit koitti puhelimen välityksella ohjastaa.. mutta niin.. eduskuntatalon kohalla sit santtu soitti mulle.. ja ite se oli musta 10metrin päässä... siin oli sit nina tanu hämppy ja jake.. ja sit lähettiin yhes suunnista.. ja sit käveltiin takas sinne mis meikän auto oli parkis.. siel kuulemma piti olla kaikki mut eipä ollu ku hamppu hippejä.. nooh sit lähettiin marsii takas ja sit jasu päättiki että otetaan taksi.. mä tomppa jasu ja tia taksiin ja lähettiin sit sinne missä kaikki muutkin oli.. eli nosturille.. nooh meikä maksoi sitten taksin ja siel ollu si vittu niinku muita ku tää meidän alkuperänen porukka.. jonna jani laura meri samuel jesse kempo.. nooh oltiin hetki ja sit tuli tieto et antti on saanu turpaansa.. vooi perkele.. nooh hetki ja sit se ja joni tuli siihen.. oltiin hetki ja sit antti alko puhuu et alkaa koht taju lähtee et pakko päästä himaan.. nooh minä jesse ja kempo lähettiin sit hakee autoi.. ja käveltiin sit toiseen päähän stadii.. vissiin.. jesse sit käveli neekeri lauman läpi yms.. nooh sit lähettiin ajaa ja käytiin hakee jengi messíin... ja kempo sit kerkeski jo lähtee niin meikä jäi kyydistä.. ja voitte kuvitella.. meikä ekaa kertaa stadissa autolla.. poijat tästä tulloo hauskaa.. ja sit pyörittiin hetki ja sit aloin jahtaa yhtä volkkarii.. ja hyvä minä.. niin meikä löys pois hellvetistä.. lasseki sammu ikkuna auki ja luu ulkona.. nooh sit päästiin vihtiin niin tomppa sit jäi kyydistä.. tai no tompan päätepysäkillä pidettiin breikki.. lasse sit spittaili bussipysäkin takana ja hakkas itteään et huomenna kouluun.. sit oltiin lähössä niin potkin tompan ulos ja makta jatku.. lasse himaan ja sit tytöt kanneljärvelle.. ja meikä posotti sit tyhjää motarii ja porintietä pitkin 20minas himaan.. 4aikoihin himas..

perjantai sit alko kutakuinki samoihin aikoihin.. kiesii jasun kaa.. ja niin hämärää ettei vissiin mitään erikoista tapahtunu.. eli kiesii kiesin perään.. ja sit haettiin tomppa kyytiin.. ja kiesii lisää ja sit heitin jasun himaan ja mei lähettiin sit kööril antille.. surffi paska raikas.. ja antil oli sit jossu, laura, latinen myös, jonna, jani, jesse, halkosaari, karri, kempo,linda, antti tottakai, kaipaiset ja tälläst.. transiitin hautajaiset nääs.. nooh oltiin hetki ja sit lähettiin tompa kaa menee.. nummela kiesit ja himaan..

lauantai sit alko joskus kans 6aikoihin ku käytiin sit morottaa appivanhempii niiden mökil nooh minä jasu ja charlotta otliin hetkinen siin sit ja sit eklundin kautta takas nummelaan.. ja sit heitin tytöt sit charlotan niille ja jasun päiville.. ja sit himaan.. vaihdoin vähän kledjui ja sit laura tuli hakee.. ja sit tomppa kyytiin ja seppään.. bilistä ja baarimestari ties kyllä mitä mä tilaan.. join muutamat ja sit laura hakee ja mä ja tomppa sit käveltiin vastaan ässälle.. ja sit kempo jossu ja antti messis ja tomppa himaan ja mei sit amigoon.. ja vittu ku oli jonoo.. nooh onneks sit oli lasse miska ja eero ja aallot ja kaipaiset yms muita tuttui jonossa niin päästiin siihen väliin.. ja sit sisään... ja vittu oli popullaa.. ei siel kauaa jaksanu olla ja niinpä pihalla käytiin vähän välii.. siin sit kävi jasu ja jonna välil ja mei oltiin siin ja välil sit sisällä.. ja sit alkaa pätkii.. yhes välissä sit piti tilaa kempolle karpalo lonkero ja ittelle lonkero.. ja kempo sit karkas niinpä menin black jackiin venaa sitä... mut ku ei miestä kuulunu niin aloin juomaan sen karpaloo.. ja sit se tuliki ku oltiin jo viimesii vetämäs.. nooh jossain välissä tytöt sit lähti menee päiville niinpä minä ja jani lähdettiin onnen päiviin.. maksettiin sisään ja vittu sielki oli jengii.. eli ei tilattu mitään ja lähettiin menee.. päiville.. ja sit huomasin että jaulta oli tullu viesti et ne on aglle.. sinne siis.. ja sit ne tuliki vastaan josain välis.. liikaa jonoo.. riekin grillille siis.. jotain mä tilasin.. ja hyvääkin tais olla.. ja sit saatiin janin kaa ilmaset nakit.. ku oli vähän palanu.. nooh sit lähettiin.. jonnekin.. ja loppujen lopuksi.. ollaan jasun kaa kirjastolla ja kävellään sit niille yöks..

Mr.X

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.