IRC-Galleria

Elina-katariina

Elina-katariina

APUVA! Mie en osaa käyttää tätä enää.. :(

Kiinalainen horoskooppiniKeskiviikko 23.09.2009 16:19

Käärme

Käärmeet ovat älykkäitä, romanttisia, huumorintajuisia ja loputtoman arvoituksellisia. Heissä on vastustamatonta vetovoimaa, josta he itse ovat täysin tietoisia, ja jota he osaavat käyttää paremmin hyödykseen kuin yksikään toinen eläinmerkki. Käärme on huumorintajuinen ja rakastaa pukeutumista, hyviä kirjoja, teatteria, musiikkia - kaikkia elämän hienouksia. Käärme luottaa omaan arvostelukykyynsä ja on useimmiten oikeassa. Hänellä on atrkat vaistot ja taipumusta selvänäköisyyteen.
Monikaan asia maailmassa ei vedä vertoja Käärmeen vihalle, se on totaalista, jäätävää, heltymätöntä. Hänellä on aikaa ja malttia odottaa sopivaa kostonhetkeä...
Ystävyys- ja rakkaussuhteissa Käärme on omistavainen, kiihkeä ja järjettömän mustasukkainen. Hänellä on paha tapa ampua yli osoittaessaan kiintymystään - käärmeen huolehtiva syleily saattaa tuntua kuristusotteelta. Itse hän mielellään tekee syrjähyppyjä tai ainakin leikittelee sen suuntaisilla ajatuksilla.
Pohjimmiltaan Käärme on laiska ja mukavuudenhaluinen. Hän on yhteiskunnallisesti valveutunut ja sangen velvollisuudentuntoinen. Yleensä hän menestyy alalla kuin alalla, eikä hänen tarvitse liikoja huolehtia rahasta. Jos hän välttää ottamasta tarpeettomia riskejä, niin hänellä tulee aina olemaan kaikkea - jos ei yllin kyllin, niin tarpeeksi, ja laadusta tinkimättä.

Käärmeelle sopivia ammatteja

Psykiatri, kirjailija, filosofi, poliitikko, asianajaja, diplomaatti, pörssivälittäjä, selvännäkijä, astrologi, meedio, koulun rehtori, noita, ihmeparantaja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.