IRC-Galleria

Elinakki

Elinakki

koittaa pitää päänsä...

Olisko paha saada postissa tämmönen?Keskiviikko 14.03.2007 00:29

POLTTOHAUTAUSMINISTERIÖ

Helsinki
13.3.2007

Viite: Liikakansoituslaki
Asia: Polttohautauksenne



Suorittamiemme tutkimusten perusteella olemme todenneet, ettei Teillä ole mitään sosiaalista tulevaisuutta ja että olette väestöpoliittisesti täysin sopimaton yhteiskumtaamme. Jatkuva kuulumisenne yhteiskuntaan ei siis mitenkään ole sille hyödyksi. Näin ollen on väestöylijäämää ja liikakansoitusta koskevan lain 117§ 4mom. perusteella päätetty polttaa Teidät.

Velvoitamme Teidät saapumaan kuukauden kuluessa, mieluummin virka-aikana, ministeriömme pääkrematorioon Helsinkiin, Kattilahalli C grilli 16, pelti 8, mukana virsikirja, veroilmoitus sekä ennakkoveron pidätyskuitti.

Koska tutkimusten mukaan olette viime aikoina nauttinut suuria määriä alkoholipitoisia juomia, kehotamme ilmeisen räjähdysvaaran takia Teitä juomaan välittömästi ennen tänne saapumistanne vähintään yhden (1) litran karvasvettä sekä yhden litran keitettyä maitoa, ja ennen kaikkea: "Raittiina ritilälle".

Kotoa lähtiessänne on teidän otettava mukaanne vaihtoehtoisesti joko olilyhde ja 20kg koksia tai 10kg jätepaperia tai lastuvillaa ja viisi (5) litraa korkeaoktaanista bensiiniä sekä askin tulitikkuja.
Mikäli haluatte tuhkallenne erikoiskäsittelyn, pyydetään Teitä tullessanne jättämään vahtimestarille osoitteella ja postimerkillä varustetun kirjekuoren tuhkan edelleen toimittamista varten. Muussa tapauksessa lahjoitamme sen apulannaksi Maaseudun tukiaiset ry:lle.
Kuolinilmoituksestanne, ilmoituksesta henkikirjoittajalle, viranomaisille ja velkojillenne olette itse velvollinen huolehtimaan. Muistanette myöskin ajoissa peruuttaa lehtitilauksenne, palauttaa passinne sekä ajokorttinne ja ilmoittautua sotilaspiirissänne ym. vastaavaa.
Tämän käskyn laiminlyömisestä voidaan Teidät tuomita liikakansoitusta koskevan lain 119§ 6 mom. mukaiseen kovennettuun polttohautaukseen (=polttohautaus säästöliekillä).
Ruuhkan välttämiseksi kehoitamme Teitä olemaan paikalla hyvissä ajoin.

Puolesta
____________________________________
Adolf Fleischbratener
POLTTOHAUTAUSMINISTERIÖ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.