IRC-Galleria

RyyppykaverilaskuriKeskiviikko 10.01.2007 13:30

http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Ellu - Pele 66% Sekä Ellu että Pele juhlivat aivonsa narikkaan, eikä fiilistä pilaa muu kuin aamulla odottava kuolettava kanuuna, joka pilaa molempien suunnitelmat.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: pontikka

Ellu - Miika 78% Baariin saapuessanne portsari huomauttaa, että Miika muistuttaa erästä rock-tähteä, ja loppuillan tarjoilu on taattu harmittoman valkoisen valheen avulla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: makeutusaineilla pilattu teinisiideri

Ellu - Annika 51% Ellu hörppii etukäteen talon kirkkaita ja korvaa puuttuvat viinat vedellä. Loput juo Annika, ihmetellen poikkeuksellisen hyvää viinapäätään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: valkoviini

Ellu - Hanne 94% Baariin saapuessanne portsari huomauttaa, että Hanne muistuttaa erästä rock-tähteä, ja loppuillan tarjoilu on taattu harmittoman valkoisen valheen avulla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ville vallaton

Ellu - Maisa 53% Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Ellu onneksi saa selitettyä ettei Maisa ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: salmari

Ellu - Kikki 83% Veitsenheittoa harjoitteleva Kikki puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ruuvimeisseli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.