IRC-Galleria

Em-^

Em-^

viisas pieni siittiö

Blogi

- Vanhemmat »

no juu..Lauantai 11.02.2006 14:31

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)

no kai se oli sitte pakko.. :FKeskiviikko 08.02.2006 19:36


Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. en koskaa meinaa jaksaa nousta koulu aamuina ylös, mutta sitte jos on vapaa ni ei kyllä sillon oo mitää onkelmia nousta kuudelta ylös (ei nyt ihan kuuelta mut kuitenki)

2. aina ku otan puhtaan lasin kaapista huuhdon sen ennenku juon siitä vettä

3. pidän aina ennen nukkumaa menoa ikkunaa auki ainaki puol tuntia vaik olis kuinka kylmä ilma pihalla. sitten jäädyn ku meen nukkumaa.

4. vaikka heräisin ihan hyvissä ajoin aamulla ni meinaan myöhästyä / myöhästyn koulusta

5. kun harvoin lakkaan kynnet: lakkaan kynnet illalla mutta ne ei kestä ees kahta päivää ku jo rapsuttelen lakkaa poies

Haastan nämä immeiset:

schai]
tiina]
raakel_
_-tiitu-_
adartes

:)Sunnuntai 25.12.2005 01:50

ihan kiva päivä oli kaikista kiireistä huolimatta .. oman perheen kanssa vietettiin joulu ja remus piti huolen ettei ollu tylsää ;D mukavaa oli ja lahjojaki sain eli oon selvästikki ollu melko kiltti .. haha :D

Hyvää Joulua kaikille!!

synttärikahvitSunnuntai 11.12.2005 17:29

sain tänää kivoja lahjoja kivoilta ihmisiltä :) KIITOOOS heille :) <3
Huomenna kylläkin synttäripäivä mutta . . . :)
- Vanhemmat »