IRC-Galleria

Jebou koulun oon siis täysin unohtanut :D Harjun suhteen todennäkösesti eropaperit kutsuu... Kolme vuotta sinne tänne äääh yhteiskunta odottaa, voi olla et se on elämäni tuhmin päätös mut wtf vittu!

Elokuusta eteenpäin olinki ihan huningolla, oivoi noita reissuja... :'D Muut en tiiä mut kännis ja jne oon ainakin ollu sujuvasti.

Nyt mennäänki jo marraskuuta, mitään en oo saanu aikaan XD Ei voi kun itselleen nauraa!

Mitään sen ihmeellisempiä kemuja ei täs oo ollu, muutakun Saritan Polttarit, Halloween kemut jos oli supa greisi meno<3 Jajajaj mitäköhän muut been 20.veet josta toisin kotiuduin aikasemmin rahahuolien takia ja tietenki iso osa syynä kakkospäivän jumitus.

Parin viikon pääst onki saritan häät ja sit on seksimessut ja jouluuki pukkaa uutta vuotta päälle. Uv:n jälkee i have new life on ihan must!
Sillon näillä näkymin uudet tuule puhaltais kohti Las palmasin aurinkoa saas nähä mitä tapahtuu :S Toiv. Kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Pakko myöntää etten oo ikinä viettäny tämmöstä chillailu elämää hey haloo jo elokuusta asti huh huh mut annan sen tietenki ittelleni anteeks koska mul ei oo menny ikin näin heikosti ni midis vittuu kai munki vuoro on välil ;)

Mutta joo palaillaan tässä, ois ihan vitun jepa jos muistais useimmin kirjottaa tänne jää hyvät reissut muistamatta ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.