IRC-Galleria

Emih

Emih

käyn vain,vain vanhaa matskuu.

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 23:26

nukuin 10:een. sit katoin tv. ei ees tullu mtn. sit lähettii äitin kaa mankkii. ihan äly hieno keli! pakkasta paljon ja aurinko paisto niiiin kovasti.
siel heposet oli sisäl. harjailin vilpun ja laitoin valmiiks.. :)
sit mentii kolmistaa lenkille jäälle :) pojasta oli kiva päästä lenkille. oli ihan hyvässä kunnossa ja lihassa. ei edes mikään lihava ruuna :)
käveltii ja vähä hölkättii sit mentiin sellasta ravia mitä ei tässä eläkepäivinä olla kyl viel kertaakaa menty. sitä järvee ois jatkunu kilometrejä ja kilometrejä vaa suoraan.sellane 15cm lunta päällä. unelmaaa!!!<3 sit kävelin ain välil ettei iha litimäräks vetäny pollea. ku pakkasta oli kuitenki sen verra nii ettei vaa henkeenkään käy.. sit rauhottuki hyvin ja kiemurreltiin jäällä siel tääl.äiti käveli siin kans.
sit vedettii sellane pitkä huikulaukka pätkä :D ai et oli ihanaa. mut täytyy sanoo et polle tuntu hyvältä ravissa ja laukata ei meinannu eka milläää. ja posetteli askelajia ku lajia kovempaa melkee ku ikinä. ja siinä jäällä kun on niiiin ihana mennä 8) jäätä,lunta,aurinkoa,myö<3 sit käveltii ja mentii mökkitietä yhes kävellen kaikki tallille. purin pois,harjasin,loimitin.heitin ruoat niile.omppuu ja valkosipulia myös. sanoin moikka ja laitoin kamat paikoille ja ovet kii. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.