IRC-Galleria

Emiola09

Emiola09

%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%...

olen hereilläTorstai 30.07.2009 11:43

olen tehnyt äärimmäisen tärkeitä asioita luodakseni itselleni (ehkä myös joillekin toisille) lisää hyvinvointia.

nonviolent communication -vuorovaikutustekniikka vaikuttaa räjäyttävän elämäni sellaisena kuin olen sen tähän asti nähnyt, kokenut. räjähdys on punaisia kauniita räiskäleitä. vähän pillumaisia ehkä. se on hurjaa! yhtä kirjaa lukemalla mun arvostus maailmankaikkeutta kohtaan on ehkä menossa potenssiin 4.

olen hereillä. en ole saanut unta. kun on valvottu strategisen pisteen 5:30 yli, on ehkä vaan pakko jatkaa valveutta. vois mennä tuol perheen himassa käymään.

keittiössä haisee, se ei ole yhtään yllättävää. pyykinkuivausteline on kaatunut kun rynttäsin siihen kaikki kamat koneesta kasaan ja joku on sittemmin ehkä vähän törmännyt siihen tai jotain.

POHDINTTAA YÖLÄ


minkähänlaista olisi takertua yhteen käsitteeseen vahvasti kuin sonni joka haluaa kaataa marmoripylvään. tai pyövelin, tai jonku. esim. ateismiin. olen testannut ateismiin kiinnittymisen. jotain muuta. jos haluaisin päättää että "kieltäymys" on kertakaikkinen suuri hieno avain (ööks, mihin?).

juu, kieltäymys ja itsekuri. jotain erikoista tarttettaisiin että jaksaisin tehdä "kieltäymys&itsekuri" -eksperimentaation. ehkä itsekuri auttaisi sellaisen projektin aloittamisessa. oon mä ihan lähiaikoina kyllä ollut kieltäymyksen pauloissa. itsekuria ei oo nähty sitten ala-asteaikojen. silloin laihdutin (aika pätkittäisesti) ja halusin olla paras kaikessa. alkaa ahdistaa henkeä pelkkä muisteleminen. kyllä nää asiat ihan mukavasti on soljunut ilman itsekuriakin. sitäpaitsi kuri kuulostaa aika hirvittävältä. eikö se ole jo menneiden sivilisaattioitten heinää? runsaasti on sitä heinää ollutkin, lehmät ja lampaat syönyt, ja mainitsemani sonni on siellä ollut jotain sekoilemassa ja paskantamassa. mun omassa valtiossa ja kulttuurissa ei välttämättä olisi käsitettä kuri, eikä mun valtion kielessä välttämättä ole mahdollista edes selittää sitä mistä siinä on kyse, koska mun kulttuurini olisi niin erilainen.

- (en kannata silmien ummistamista, mutta olen toistuvasti fiilistellyt sitä että on kulttuureita joiden kieli ei mahdollista jonkun asian pitämistä olemassaolevana. esim. joissain afrikkalaisissa kielissä ei ole sanaa raiskaukselle, mikä tarkoittaa, että raiskauksista ei ole mahdollista puhua... ja suomen kieleen mun täytyy joskus hurjaa vauhtia keksiä sanoja jotta voisin ilmaista tunteitani, psyyken rakenteeseen liittyviä mietelmiäni ja sitä minkälaisessa asemassa(=pisteessä? tilassa?) mä olen toisiin ihmisiin nähden (siis minkälaisia ihmissuhteita mulla on).)

uskon että itsekuri&kieltäymys VOIVAT TOIMIA henkisessä kilvoittelussa tai mitä se nyt on, siis askeesit, tiukka meditaatiorutiini... jotenkin suhtaudun tähän aiheeseen kuitenkin pakonomaisen kieli poskessa, koska en jaksa ryhtyä vaikeisiin asioihin, enkä usko itsekurin, kilvoittelun, askeesin, jne. tekevän mua aikalähistöissäni(=tässä tapauksessa nykyhetki, lähitulevaisuus) onnellisemmaksi. lisäksi pelkään että ihmiset jotka puhuvat itsekurista&kieltäytymyksestä ovat oikeassa siinä että ainut tie jumalaan on joku VITUN PIDÄTTÄYTYMINEN SEKSISTÄ, kunniakulttuuri, valtahierarkiat (okei, ei pelota enää yhtään niin paljon kun tuo tie jumalaan alkoi kuulostaa niin hupsulta, jopa tuhoisalta)

- ja pelkään että joku tulisi mulle selittämään noita juttuja ja vastaanko sitten: "no tota, mä viihdyn ihan hyvin sillee tällee et oon laiska ja rauhallinen, ja uskon äärimmäisen pinnallisuuden harjoittamisen kiidättävän mut sinisiin pyörteisiin tän maailman loitolla jotka syleilee mua. joten siinä minun vaivautuvaisuuteni, kunhan vain kenkämaailma tai henkimaailma hoitaa hommat mun puolesta. kyllä ne jotain ainakin tuntuu tekevän usein."

inka tarvitsisi itsekuria tehdäkseen näitä asioita:

ehkä: musiikin äänittäminen, miksaus, jotain mitä siihen nyt liittyy
käydä hakemassa papereita ja matikan kirja kotoa
lukea matikan kirjaa jotta pääsis läpi ylppäreistä

eeeii... ei kyse ole itsekurista, vaan erilaisista tarpeista (esim. musiikin äänittämistä välttelen koska kaipaisin enemmän kannustavaa palautetta ja siis pelkään sen puutetta) ja virtauksista. ja hyvää mieltä tarttee paljon. en taida olla kurinalainen ihminen. olen toisenlainen ihmistyyppi, olen ihmistyyppi. toivottavasti, mieluummin kuin kala tai lammas. tai ihan sama. mutta järkyttyisin kyllä jos muuttuisin kalaksi. kello on kohta 9 inkan valtakunnassa, kaikki on hyvin, hyvää yötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.