IRC-Galleria

Emiola09

Emiola09

%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%...

HUUMEVERTAILUPerjantai 31.07.2009 02:36

RUOKA

toimii hyvin tajunnantilojen muuttamiseen. ristiriitaista tutkimustietoa eri lajikkeiden ja nautintatapojen osuudesta esim. syöpäsairauksiin.

LSD

http://www.youtube.com/watch?v=647NxThCfy8

ihania miehiä! paitsi vauva on vähän kurjan näköinen. onko jack black oikeesti noin soma ja tekee noin lempeitä leffoja?

HAMPPU

Keskusrikospoliisin vuonna 2007 tekemän arvion mukaan Suomessa on hamppuviljelmiä 10 000 kodissa. Valtaosa viljelmistä on pieniä 5–15 kasvia käsittäviä.

- aika paljon pitää haluta alkaa panostaa resursseja niitten tuhoamiseen jos halutaan nollatoleranssi. niinku miljoonia euroja. kiinnostavaa jos niin tapahtuu, että suomi päättäisi haluta laittaa siihen varoja. tosin on ihan hupsua puhua mistään vitun suomesta ja demokraattisesta prosessista jossa yli puolet suomalaisista haluaisi mieluummin hamputtoman suomen kuin paremman hoidon vanhuksille, ei täällä kansa päätä mistään paitsi siitä voi jokainen päättää itse mitä huumeita käyttää. heh.

laaja EU-tukimus kannabiksesta kesällä 2008: viidennes eurooppalaisista käyttää kannabista elämänlaadun heikentymättä

- sekin on tosi paljon... ja toi on vuoden vanha tutkimus...

aivot tuottavat joka hetki samoja yhdisteitä joita kannabiksessa on ja elimistö välittää niitä joka puolelle kehoa eri elimiin

- !! ei tietystikään kaikkia, muutenhan meidän elämä ja kulttuuri olis aivan erilainen. kiinnostaiskin että mitä kaikkia tavallisia aivotoimintoja kannabiksella voisi boostata, mistä ois tarkkaa aivokemiatutkimustietoa. no joo, on sitä varmaan tutkittu, paljonkin.

näihin asioihin siis törmäsin kun etsin parhaillaan parasta mahdollista omega-3-rasvahappolähdettä läheiseni mielenterveysvaikeuksiin auttaakseni.

hamppu.info, wikipedia

ALKOHOLI

toimii. pitkäkestoinen vaikutus, yli neljä päivää kesti palata toimintakykyiseksi ja rauhalliseksi. otinko yliannostuksen?

METAMFEMATIINI

hitlerille piikitettiin sen viimeiset vuodet metamfetamiinia päivittäin. hups.

http://en.wikipedia.org/wiki/Theodor_Morell#Substances_given_to_Hitler
http://www.amphetamines.com/adolf-hitler.html
http://www.youtube.com/watch?v=_Q-6H4xOUrs

SEKSI

ööööööööööööööuuuuh hups löysin itseni yhtäkkiä uudesta aurinkokunnasta

BRITNEY SPEARSIN MUSIIKKI

ihan mitä tahansa saattaa tapahtua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.