IRC-Galleria

Emiola09

Emiola09

%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%...

heikko olo,Sunnuntai 23.08.2009 23:55

perhoset lentää pois mun luota

miks musta on tullut tällainen aivovammainen? miksi pelkään niin paljon ihmisiä? mä inhoan sitä että joku näkee mut. haluun mennä piiloon. tajuutteko! mä olen pulassa! jotain on vialla! jotain on mennyt terribly pieleen!!! kukaan ei voi elää täällä! säteily puhdistaa talon elämästä, koiranlihaa on räjähtänyt kattoon saakka. mua kauhistuttaa olla täällä.

tajuutteko? tämä on hätähuuto.

kaikki kedot täynnään jalkapalloa pelaavia tyttöjä, kauniita kuin perhoset. makaan lähistöllä ojassa kasvot taivasta kohti. yksi erityinen ystävä tulee kysymään haluanko leikkiä sen kanssa ensi välitunnilla, meillä on tarroja, huomattavan erilaisia valepukuja. anna mun mennä. mä olen gangsteri jolla on hiirennahkahansikkaat. kymmeniä hiiriä on kuollut tässä maailmassa. ystäväni oli niistä yksi, ja sen jälkeen jokainen joka näkee kasvoni on tapettava. näkee kasvoni.

keittiön leipoo aina kotiapulainen. piirakoita, neilikkalihapataa, sammakonmätiä. kävelen ohi ja kasvoni muuttuvat pullaksi kun hän katsoo minua pää vinossa. se huutaa. usein huutaa. kuka? nainen joka ei tunnista minua.

jotain pielessä ovenpielessä. pieni marakatti on sekin kuollut. tiedän että me kaikki tulemme unohtamaan. paitsi minä. tuulenpuskan kaltainen lennättää minut avaimenreikään apinaresulta. reikä maailman keskellä, tunnetko pelon? pystytkö vielä muistamaan mitä tapahtui ennen. silloin kun opit puhumaan, opit myös vaikenemaan, ja aivosi tiputti vapautesi toiseen maahan.

siksi minä en koskaan voi saada tarpeeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.