IRC-Galleria

Emma-mamma

Emma-mamma

show must go on.

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 13:20

Aloin tässä miettimään taas... En enään tiedä kunnolla mitä haluaisin.. Nyt yöllä en saanut unta vaikka olin ihan sairaan väsynyt. aloin miettiä koulua.. aloin miettiä kirjoituksia.. aloin miettimään että nyt kun olen jotain töitä saanut täältä niin jospa sittenkin kävisin rauhassa lukion täällä loppuun ja kirjoittaisin.. En osaa vieläkään päättää minkälaisen ammatin haluaisin.. Jos nyt vaikka saisin itseäni niskasta kiinni, korottaisin numeroita, skarppaisin jäljellä olevien kurssien kanssa yms. Haluan valmistua ylioppilaaksi hyvin arvosanoin! Ihan sama mitä muut ajattelee! vaikka pitäisivät yritystäni tuhoon tuomittuna, niin ihan sama! Mutta jos en yritä, niin sitten en ainakaan voi onnistua.. Tiiän että olen puhunut nyt monille ammattilukioon lähdöstä, mutta aloin vain miettimään etten haluakkaan.. mulla on hiukan ailahteleva mieli :p.
Jos nyt vaikka skarppais, kävis koulussa ja vähän töitä, keräis rahaa säästöön.
oon aika tyhmä kun vasta nyt heräsin tämmösessä asiassa..
En tiedä miksi mutta nykyään olen miettinyt että mitä muut ja olen jättänyt itseni jonnekkin kauas. en oo miettinyt asioita loppuun vaan yllytyshulluna ryhtynyt kaikenlaisiin juttuihin. Haluan saada hyvän ammatin, haluan menestyä elämässä, haluan näyttää..
oon aina ollut se tyhmä ja laiska oppilas. Äitikin on monesti jankannut mulle että päätä olis opiskella mutta ku en viitsi.. Jos aloittais tuon koulun lisäksi jonkin uuden jutun mistä olen kiinnostunut ja tasapainottaisin sillä tätä hommaa.
Oon aika monesti jo selittänyt että "nyt skarppaan, nyt nyt.." mutta aina se on jonnekkin kadonnut. Huomaa että kevät on jo vauhdilla tulossa, olen itse virkistynyt paljon yms.

Kuten varmaan monet hyvät ystäväni ovat huomanneet oon monesti liian sinisilmäinen, elätän liian suuria toiveita jolloin ne tuntuvat liian raskailta ja en osaa päästää aina irti asioista jotka oikeasti satuttavat.. Siksi pyydän ja toivon että auttaisitte minua nytten entistä enemmän tämän asian kanssa. Auttakaa minua rakantamaan parempi huominen. Minä lupaan auttaa teitä minkä kykenen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.