IRC-Galleria

Viisi omituista tapaani

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Ajaessani yksin autoa, laitan musan huippukovalle ja jammailen ihan kympillä messissä.

2. Oli kuinka pieni asia tahansa kyseessä, mun on pakko ylianalysoida se jokaisesta näkökulmasta ja harkita todella tarkkaan koko juttua. Toisin sanoen, missaan useimmat jutut ja moni kiva vaate etc. jää ostamatta ihan vaan siksi, että "pitää vielä miettiä".

3. Kaikki vihannekset ja kasvikset kuuluu syödä raakana ja erikseen, ei siis keitettyjä porkkanoita mulle, kiitos! Niin ja kurkkua ja tomaattia ei leivän päälle, vaan ne syödään erikseen ennen tai jälkeen leivän tai sit niiden haukkujen välissä, mut siis ei niitä ja leipää yhtä aikaa suuhun...

4. This one´s for you Laura: Mun on pakko aina kääntää uudesta tupakka-askista se eka tupakka ja polttaa se vikana. Sit voi toivoa... Vanha pinttynyt tapa, jota ei ees huomaa enää, ennen ku joku huomauttaa.

5. En tykkää siitä, että mun hiuksiin kosketaan. Tästä on olemassa poikkeuksia, mutta...

Laura, tää oli aika paha.. Ketäs sitä nyt haastais, heitetään vaikka

nataliina-
mini]
HenNalle
SoyTonto
maii-

Olkaa hyvä vaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.