IRC-Galleria

Barbi is a slutKeskiviikko 04.03.2009 16:30

Barbie-nukke täyttää ensi viikolla 50 vuotta. Kerro meille omista barbileikeistäsi; miten barbeilla leikittiin? Millaisia olivat tarinat ja juonenkulut? Millaisia olivat hahmot ja heidän roolinsa? Miten barbitarina päättyi?

-Sillonku mää olin nuari ja kuulin huoneeni seinän läpi isoveljeni kuuntelevan nirvanaa, offspringiä ja klamydiaa niin mun maailma ei ollut koskaan enään entisensä.
Barbeiltä lyheni tukka, niille ilmesty arpia kasvoihin ja tatuointeja käsivarsiin. Lisäks niitten elämä alko meneen päin helvettiä ja leikeissä juonenkulut oli sellasia, ettei terve 8vuatias lapsi olis sellasia ees keksiny. Äiti huomas varmaankin sillon ettei likkansa oo ihan tavallinen.
Mulla ei koskaan ollu miesbarbia eli sellasta keniä, vaan Mikkon heemän-ukot ja poika puolisten kaverien prätkähiiret oli barbien poikaystäviä. Aika raakaa meininkiä, jollen muuta sanos..
Isä joskus syytti mua "pikkusaksien" eli kynsisaksien pöllimisestä(usein ne toimi barbien parturisaksina) olin noin 8vee ja olin ollu saatanan kiukkunen ja uhkasin että yöllä kun Kille vetää totutusti Lapin kullan huuruista unta Barbien poikaystävä "Rokki-Rane" tulee ja työntää sakset isän perseeseen..Onneksi näin ei kuitenkaan ikinä tapahtunut, ne olis ollu muuten niitten saksien menoa. On se hienoo et Isi<3 muistaa omasta tyttärestään myös sen herkän puolen.
Yhen barbien elämä loppu kokemäenjokkeen koska Kurppa koitti uiko se oikeesti, kyseessä oli uimabarbie, mut vitut se mittää uinu!
Muutama muu barbie meni kaattikselle koska niillä ei ollu enää kiva leikkii ku suurin osa oli kaljuja ja samalla oltii saksilla sohastu osa päästäki pois.....kun barbit jäi siirryin kuulapyssyyn......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.