IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 17:28

Kyl jaksaa pänniä tää jatkuva flunssa.. Taas uudet antibiootit ja uutta yskänlääkettä, plääh.. Pitäis kuulemma levätä kiltisti kotona peiton alla, mutta ei täs helvetti jaksa viikko kaupalla himassa makoilla.. Sanokoon lääkärit mitä sanoo..

Ens viikolla pitäis mennä Tammiharjuun viel yhteen sähköhoitoon.. Sit olis sekin paska ohi ja lopullisesti pois sieltä.. Tai siis toivottavasti lopullisesti, mutta ainakin tällä kertaa. Muuten ihan hyvä mutta kun en edes muista mille osastolle mun piti mennä.. No eiköhän se siellä jossakin välissä selviä :D Siis kun täytyy edellinen yö olla osastolla :(

Kiva yrittää tääl kirjastos kirjottaa jotain kun koko ajan joku muksu pyörii selän takana.. Ei sillä että kirjottelisin jotain kauheita salaisuuksia, mutta ärsyttää vaan ihan sikana kun tos viereisel koneel lukee selkeesti: Max. 2 käyttäjää per kone ja nytkin siin istuu varmaan 5 likkaa.. No ei voi mitään. Aina ei mee nallekarkit tasan täs elämäs.

Eipä oo viestiä vieläkään tullut tältä yhdeltä ihmiseltä kenen kans riitaannuttiin. Enpä ihan heti olisi uskonut että ihan niin pitkävihainen on tai että ihan näin vakavista asioista oli kyse. Mutta eipä siinä sitten mitään.. Ainakin laitoin selkeän viestin että olen valmis sopimaan ja että voi mulle laittaa viestiä kun on valmis myöntämään, etten minä tässä ainoa syyllinen ollut.. Jotenkin vaan tuntuu niin SAIRAAN LAPSELLISELTA tällainen touhu.. Mun mielestä tällainen käyttäytyminen (huom. puhun MOLEMPIEN käyttäytymisestä, en vain hänen) kuuluu jonnekkin paljon nuoremmille ihmisille.. Mut ehkä tästä saa syyttää aika paljon itseäkin.. Voin kyllä myöntää että provosoin häntä ihan tahallaan. Mutta kyllä sieltä todella v-mäistä viestiä tuli mullekin.. Sellaista viestiä joka ei kuulu 22v käytökseen.

Oli taas todella kiva huomata ettei todellakaan kannata ihastua, kun siinä vaan kärsii ite ihan sairaasti.. Tapailin tossa yhtä hesalaista kundia muutaman kerran ja täytyy myöntää että ihastuin kyl, vaikutti todella ihanalta tyypiltä jne.. Yhtä-äkkiä häneltä sit vaan tuli sähköposti jossa lyhennettynä luki näin: "Sori tää olis täs, en halua jatkaa enää. Ollaan saatu mun tyttöystävän kans sovittua välit ja olen hänen kans kuitenkin ollut jo vuoden yhdessä. Aloin tapailla sua kun meillä meni huonosti ja luulin et erottais, mut ei sit erottu. Hyvästi ja hyvää loppuelämää.." Siis hieman liioiteltuna ja lyhennettynä, mut ei pahasti kyl muutettuna.. Tuli vaan sellainen olo et "kiitti sullekin vitusti. Enpä mä sulle sanonutkaan et mua on petetty moneen kertaan ja en onneks kysynyt et oothan varmasti sinkku". Siis vaan ajatuksen tasolla tuo, en vaivautunut mitään vastaamaan. Mut ehkä vaan rakkaus ei oo mua varten.. Onneks en pahasti ehtinyt kenellekään hehkuttaa tuosta; parille kaverille pintapuolisesti mainitsin.. Ehkä se oli joku kuudes aisti joka sanoi et ei kannata niin alussa pahemmin kuuluttaa.. Ja parempi niin.. Ei jaksais kenellekään selittää mitään. Ku ei tää kuulu kenellekkään. Mä kerron niille kenelle se kuuluu ja muiden on turha kysellä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.